Suomen suurin matkablogiyhteisö

Uusi YouTube-addiktio: Wolters World

tiistai, huhtikuu 21, 2015

Mä katson kovin harvoin mitään YouTube-videoita. Matkailuaiheisia tulee katsottua välillä, mutta muuten ei juuri mitään. Mathias katsoo sitten senkin edestä ja on joka päivä näyttämässä mulle mitä oudompia videoita. Yleensä mua ei kiinnosta pätkän vertaa (välillä yritän esittää kiinnostunutta huonolla menestyksellä). Tänään katsottiin mm. dokumenttia pariskunnasta, jossa miehen fetissi oli syöttää naista lihavammaksi ja lihavammaksi ja kuvailivat sitten näitä pizzansyöntiorgioita nettiin. Öö?

MUTTA.

Nyt mulla on tullut pienimuotoinen addiktio jenkkitubettajaan, joka tekee reissuvideoita nimellä Wolters World. Tubettaja on Mark, kaljuuntuva pullukka, jolla on kuvankaunis vaimo ja söpöt lapset. Wolters Worldin erikoisuus on ”5 things to love and hate” ja ”10 things” -videot ja näitä pätkiä onkin sitten tehty eri mantereilta aikamoinen määrä. Tyyppi on muuten asunut Suomessakin, ja jotkut videoistakin on kuvattu Senaatintorilla!

Videoita löytyy esimerkiksi seuraavilla otsikoilla:

10 signs you might be an ugly American tourist

5 things you will love & hate about Scandinavia  (kuvattu Helsingissä!)

10 things that will SHOCK you about Europe (taattua jenkkikamaa!)

5 things to love and hate about visiting Europe

5 things you will love & hate about visiting Canada

…and the list goes on. Oma suosikki on varmasti toi ugly american, nauroin koko videon ajan. Niin ja katsottuani näitä videoita varmaan kymmeniä, osuivat silmäni videoon nimeltä ”5 things you will love & hate about Wolters World videos”. Hehe.

Mä en itsekään tiedä, miksi tykkään näistä videoista. Laatu vaihtelee ja meininki on aika kotikutoista. Ehkä just sen takia nää on niin hyviä. Mark on myös rehellinen mielipiteissään ja laukoo kommentteja eri maista, kaupungeista ja kansallisuuksista. Monista videoista välittyy (luonnollisesti) toki sellainen jenkki puhuu jenkille -fiilis, mutta hauskoja nää on joka tapauksessa! Mutta katsokaa itse, ehkä tykkäätte, ehkä ette. Mä oon katsonut kaikki kohta läpi. :D

Ja kertokaa myös omat YouTube-suosikkinne jos sellaisia löytyy! 

”Please, for the love of God, don’t wear pyjamas when you’re flying. I know they say ”they’re comfortable”. But you know what, you look like a moron!”

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply