Suomen suurin matkablogiyhteisö

Voittajafiilis: Notaarityö palautettu!

tiistai, huhtikuu 14, 2015

Nyt on kuulkaas helppo hymyillä täällä ruudun toisella puolella! Viimeiset viikot, oikeastaan viimeinen kuukausi, on ollut todella hektinen. Oon ollut päivät töissä tai sitten yliopistolla vääntämässä juristsvenskaa (jumala, jos oot olemassa…), ja sitten istunut illat läpeensä kirjastolla. Ei ole yksi eikä kaksi iltaa kun olen vielä klo 23 märehtinyt siellä pähkäilemässä, selaamassa eri lähteitä ja kokoamassa tietoa. Mutta nyt se on purkissa! 33 sivua, 309 kappaletta, 8316 sanaa, 71 844 merkkiä. Meitsin oikeusnotaarin lopputyö! JEE!

Oikeusnotaari lopputyö

Eli toisin sanoen oikiksen kandityö. Huh. Aihe mulla oli mielenkiintoinen mutta vaikea: Ihmisyyttä vastaan kohdistuneiden rikosten muotoutuminen ICTY:n (International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia) oikeuskäytännössä ja suhde laillisuusperiaatteeseen. Ei varmasti sano mitään ei-oikkareille, oikkareilla voi kellot vähän soida et mitä tässä haettiin takaa. Lopputyö on nyt siis tehty, mutta kyllä sitä notaariksi valmistumista vielä saadaan hetki odotella. Kursseja on useampia käymättä, ennen kuin vaadittavat nopat eli opintopisteet on kasassa.

Tutkielmani palautin eilen klo 23.57 eli kolme minuuttia ennen dedistä. Tässä minä eilen:

Mun aivot toimii parhaiten kalkkiviivoilla! Nyt vierähti iso kivi sydämeltä ja voi rauhassa keskittyä muihin asioihin ja ehtii taas normaalisti treeneihin ja ihmisten aikoihin kotiin. Muutenkin kaikki on aika hyvin. Parin viikon päästä lähdetään äidin kanssa Tallinnaan ja toukokuussakin toivottavasti jotain reissua pukkaa. Tänään olin kuulemassa mahdollisesta blogiyhteistyöstä, josta jäi todella hyvä fiilis. Katsotaan miten käy. :) Lisäksi koti on siivottu ja makaronilaatikko tuli just uunista ulos. Huomenna ois tarkoitus mennä testaamaan Friends & Brgrs. Eli kaikki on aika mallillaan ja yksi melko onnellinen tyttö täällä.

Blogin varsinaiseen aiheeseen palataan varmasti myöhemmin tällä viikolla, vielä on muutama Rooma-postaus takataskussa.

Hyvää tiistai-illan jatkoa kaikille! :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ninni keskiviikko, huhtikuu 15, 2015 at 09:20

  Hyvä Meri!!! :-) Onneksi olkoon! :-) Nyt nauti keväästä ja muista levätä ja rentoilla <3

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta keskiviikko, huhtikuu 15, 2015 at 09:24

   Kiitti! :) Ei tässä nyt ihan hirveesti kuitenkaan hengähtämään ehdi ennen ku uudet koulutyöt painaa päälle :D

 • Reply Tiia/reisereise torstai, huhtikuu 23, 2015 at 12:44

  Onnittelut jo viime viikkoisesta! :D

 • Leave a Reply