Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ping Helsinki ja pettymys Hulluilla Päivillä

lauantai, maaliskuu 28, 2015

Moikka kaikki! :)

Istun just autossa pelimatkalla Hankoon ja ajattelin muutaman sanan kirjoittaa eilisestä ja tästä aamusta. Ehkä tästä tulee just se Journey Diaryn mainitsema surullisen kuuluisa täytepostaus mut ei se mitää, Rooma-jutut jatkuu taas ens kerralla.

Eilen oli siis Ping Helsinki -tapahtuma ja mä sain tilaisuuden osallistua iltaPingiin. Oli siistiä! Vähän jännitti yksin mennä (liimauduin auton penkkiin ja sanoin Mathiakselle että en aio liikahtaakaan), mutta jo terminaalissa tutustuin yhteen aivan superhauskaan  naiseen (terveisiä vaan) ja myöhemmin vielä useampaan. IltaPing järjestettiin Eckerö Finlandian kokoustiloissa, jotka uudistettuna olivat kyllä erittäin tyylikkäät! Tarjolla oli pientä syötävää ja juotavaa.

  

 

Menomatkalla saimme osallistua yhteen workshopiin. Adalmina’s Secret -blogisti oli pitämässä sisustukseen liittyvää työpajaa – ihana tyttö mut mä en oo mikää sisustusintoilija. Saara Sarvas piti meikkityöpajaa ja näiden lisäksi oli valokuvaukseen, kierrätysmuotiin ja nettikäyttäytymiseen liittyvät työpajat. Vaikka munkaltainen sunnuntairäpsijä oliskin varmaan kaivannut valokuvausopastusta nii Saara Sarvaksen työpaja oli vaa liian houkutteleva! Eikä sen voi sanoa pahaa tälle pärställe tehneen. :D

Edit 

Ja työpaja oli iha mahtava! Saara oli älyttömän rento tyyppi ja kaikilla oli hauskaa. Meitä oli vain viisi naista, joten Saara pystyi neuvomaan kaikkia henkilökohtaisesti. Pieniä epäuskoisia katseita vaihdettiin siinä vaiheessa kun me kaikki viimeisen päälle pynttäytyneet naiset saimme kuulla, että nyt pestään kaikkien meikit kokonaan pois ja katsotaan mitä saadaan Saaran avulla aikaan. Lumene sponsoroi meikit. Kaikki taisivat olla enemmän kuin tyytyisiä lopputulokseen, ja mikä parasta, saimme kaikki käyttämämme meikit ja kaikkea muutakin kivaa Lumenelta matkaamme.

Workshopien jälkeen hyökättiin viinihanojen kimppuun ja laivan lähtiessä takas Suomea kohti päästiin buffetillalliselle, jonne muut koko päivän Tallinnassa viettäneet Pingiläisetkin tulivat. Sen jälkeen oli vapaata hengailua, juotavaa ja musiikkia kokoustiloissa. Kaiken kaikkiaan tosi kiva ilta ja oon niin iloinen et lähdin!

Tänään aamulla heräsin sitten 6.40 ja tein pari maailmanennätystä, sillä 6.45 olin jo bussipysäkillä odottamassa bussia keskustaan. Edulliset lennot Prahaan toimivat dopingina ja olin yllättävän virkeänä lyhyistä unista huolimatta. Kun pääsin Akateemisen kirjakaupan ovelle, sain vuoronumeron ja tiedon, että noin tunnin jono olisi itsepalvelupäätteille. Jaahas. No ehkä kaikki ei sinne Prahaan kuitenkaan halua mennä, että mulleki riittäis liput? Jumala, jos oot olemassa niin todista se nyt?

Jono eteni yllättävän nopeasti, ehkä 45 minuuttia siinä odottelin.  Mutta kun pääsin varauspäättelle niin selvisi, että eipä ollut Prahaan enää lippuja niille päiville mille oltais haluttu. Pettymys. Tuhahtelin siinä sit hetken ja päätin mennä Herkkuun lievittämään pettymystä. Koriin tarttui ainekset parhaisiin aamiaisbageleihin: bageleita, Philadelphiaa, graavilohta, kurkkua, salaatinlehtiä ja tilliä.

Prahan matka meni nyt siis sivu suun, katsotaan jos tulis joku hyvä tarjous jonnekin muualle tässä kevään aikana.

Mä alotan nyt henkisen valmistautumisen päivän peleihin, hyvää lauantaita kaikille! Sattuiko joku muu muuten ostamaan hulluilta lentoja? Tai onko muita ajatuksia noita lentoja ajatellen, pidättekö niitä hyvinä tarjouksina?

Ps. Ei mitään hajua miltä tää postaus tulee näyttämään näin mobiililla kirjoitettuna!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Ninni lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 19:16

    Kiitos itsellesi illasta! <3

  • Reply Inna-Pirjetta lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 22:53

    Kiva, että viihdyit PINGissä:) nähdään taas!

  • Leave a Reply