Suomen suurin matkablogiyhteisö

IltaPING kutsuu!

torstai, maaliskuu 26, 2015

No paistaa se aurinko joskus risukasaankin!

Sain juuri sähköpostia Kaukokaipuun Nellalta, että voitin liput huomenna Eckerö Line Finlandialla järjestettävään iltaPING-tapahtumaan. PING Helsinki on ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma, joka tuo yhteen sosiaalisen median sisällöntuottajia, yrityksiä ja yleisöä ”tavalla, jollaista ei ole ennen nähty”. Mukaan on valittu kymmeniä eri sisällöntuottajia eli mm. bloggaajia. Lisää tietoa PINGistä heidän nettisivuiltaan täältä

IltaPING on tapahtuman sivujuonne, jonne on voinut erikseen ostaa lippuja (ja voi edelleenkin!). Luvassa on workshopeja mm. Saara Sarvaksen pitämänä, illallista ja paljon muuta. Jännää. :)

Nyt siis vain varovaista pyyntöä pomon suuntaan, että saisin lähteä hiukan aikaisemmin huomenna töistä. Ja kandimurheet heitetään huomiseksi kokonaan nurkkaan.

Onko joku muu tulossa iltaPINGiin?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kthetraveller torstai, maaliskuu 26, 2015 at 11:26

    Mä en pääse osallistumaan sillä mulla on pakollisiä töitä enkä voi siten lähteä. Harmittaa kovasti joten pitäkee hauskaa munkin puolesta!

    • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta torstai, maaliskuu 26, 2015 at 11:36

      No hitsi. Mulle pomo laittoi onneksi just viestiä, et aikaisempi töistälähtö onnistuu. Toivottavasti tää järjestetään myös ensi vuonna, ehkä silloin saat järjestettyä itses mukaan! :) Ootan kyllä mielenkiinnolla mitä ilta tuo mukanaan.

    Leave a Reply