Suomen suurin matkablogiyhteisö

Viimeisiä vinkkejä Roomaan?

torstai, maaliskuu 5, 2015

Nyt kävi niin, että lento Roomaan lähtee huomenna aamulla klo 7 ja matkaan valmistautuminen on ollut todella huonoa. Opiskelu- ja työkiireistä johtuen en ole ehtinyt suunnittelemaan enkä miettimään lähes mitään matkaamme ajatellen. Colosseumille löydämme varmasti itsekin, mutta pelkkää nähtävyydeltä toiselle juoksemista emme  tältä viikonlopulta toivo.

Siispä kysyn viimeisiä vinkkejä ennen huomista lentomatkaa, jolloin tää loma sitten näköjään tullaan suunnittelemaan! :D

Mitä sä suosittelisit Roomassa? Onko joku paikka aivan erityinen? Mistä saa parasta gelatoa? Trasteveren paras ravintola? Kaupungin parhaat antipastit? Paras näköala? Kannattaako vuokrata pyörä?

Kaikki, siis ihan kaikki vinkit otetaan kiitollisina vastaan kommenttiboksiin! <3

rometravelguide5

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anne | Metallia Matkassa torstai, maaliskuu 5, 2015 at 20:48

  Kävin viime syksynä Roomassa opintomatkalla, tuli siitä jokunen postauskin kirjoitettua. Käy kurkkaamassa vaikka tämä, sieltä löytyy linkit muihinkin kirjoittamiini postauksiin: http://metalliamatkassa.com/muutama-vinkki-roomaan/

  Ihanaa reissua Roomaan, mä ainakin tykästyin kaupunkiin ihan hirveästi! Jotenkin se oli kaikkea muuta mitä olin ehkä ajatellut – paikalliset oli ystävällisiä, ruoka hyvää, jäätelö vielä parempaa ja tuntui että paljon jäi vielä näkemättä vaikka kuusi päivää siellä tulikin vietettyä. Ehdottomasti menen vielä uudestaan ja seuraavalla kerralla rakkaan kanssa :)

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta torstai, maaliskuu 5, 2015 at 21:12

   Hei hyvä että kommentoit, oonkin nimittäin joskus käynyt noi sun postaukset lukemassa mut nyt ne oli unohtunut kokonaan! Menenkin lukemaan samantien. :)

 • Reply Marimente torstai, maaliskuu 5, 2015 at 21:05

  Oi mahtavaa kun lähdet Roomaan! Olin viime marraskuussa Trasteveren neljän tunnin ruokakierroksella ja mieleen jäi ruokapaikoista muun muassa kahden siskoksen pitämä, pikkuinen Enoteca Ferrara, jossa söimme erilaisia, suussasulavia pastoja joka lähtöön! Postauksen voi käydä lukemassa tuosta linkistä, ja sieltä löytyy myös muita Trasteveren herkkuvinkkejä:
  http://marimente.pallontallaajat.net/2014/12/02/ruokakierros-rooman-iltahamarassa/

  Ihanaa Rooman reissua sinulle! :)

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta torstai, maaliskuu 5, 2015 at 21:19

   Oi herkkuvinkit on parhaita, kiitti! Roomassakaan ei oo aina ihan helpointa löytää hyvää ravintolaa, vaikka helposti vois muuta luulla.

  Leave a Reply