Suomen suurin matkablogiyhteisö

Country 2 Country Sweden

keskiviikko, maaliskuu 4, 2015

C2C

Haudi hau!

Tukholman matkamme perimmäinen tarkoitus oli siis mennä Globenille C2C – Country to Country -kantrimusiikkikonserttiin (ja Tuulin salainen tai oikeastaan ei niinkään salainen tavoite oli tehdä musta pesunkestävä country-fani).
C2C kiersi Euroopassa neljä kaupunkia: Dublin, Lontoo, Tukholma ja Oslo. Nilkkurit saivat toimittaa buutsien virkaa ja vain mielikuvituksessamme saimme vetää stetsonit päähämme, mutta farkkuliivi ja farkut löytyivät sentään päälle ja niinpä lähdimme tunnelmaan virittäytyneinä tunnelbanalla kohti pääkallopaikkaa.

Globen Tukholma

Me jätimme suosiolla ensimmäisen esiintyjän väliin, sillä konsertti alkoi jo neljältä iltapäivällä. Paikan päällä olimme lopulta kuuden aikaan, mikä oli aika sopiva ajankohta. Jonoja ei ollut, mikä nyt ei varsinaisesti yllättänyt. Country ei taida olla ihan se suosituin genre täällä pohjolassa… Vaikka yllättävän moni on paljastanut kuuntelevansa countrya sen jälkeen, kun oon kertonut tästä konsertista.

C2C Sweden

Meillä oli liput istumapaikoille melko ylhäälle, mutta onni onnettomuudessa keikka ei ollut myynyt loppuun ja saimme vapaasti valita paikkamme joko permannolta tai alakatsomoista.

Saapuessamme Globenille oli Lee Ann Womack jo esiintymässä. Mitä nyt olin YouTubesta artistia kuunnellut, niin oli kyllä todella yhdentekeviä biisejä. Mutta livenä Lee Ann pääsi yllättämään. Naisella on mahtava ääni ja biisitkin kuulosti paljon paremmalta.

Annie Womack Annie Womack Lee Ann Womackin jälkeen esiintyi Florida Georgia Line. Niiden musiikki oli ihme sekametelisoppa – vähän countrya ja vähän rokkia ja vähän räppiä… Vaikka kai ne countrya kovasti sanovat soittavansa. Ei ihan mun juttu. Energistä menoa kuitenkin ja hyvä lämppäri illan pääesiintyjälle eli Luke Bryanille. Ja on nää miehet jotain hyvääkin saaneet aikaan, nimittäin yhteisbiisin Luke Bryanin kanssa.
Florida Georgia Line Florida Georgia Line Florida Georgia

Keikkojen välissä käytiin Globenin baareissa juomassa siideriä ja ihmettelemässä muita kantrifaneja. Kävi selväksi, että suinkaan kaikki ruotsalaiset miehet ei ole niitä hyvännäköisiä ja siististi pukeutuneita komistuksia, mitä Tukholman kaduilla kävelee vastaan tuon tuostakin. :D Tavattiin jos jonkin näköistä landepaukkua ja harvahammasta jotka ihan taistelivat samoista sijoista tyttöjen päiväunissa kuin suomalaiset kaljamaha-sukkasandaali-nappiverkkari -vastineensa.

Ja lopulta päästiin asiaan… Luke!!!

Kaikista kuvista tuli epäonnistuneita koska ei yksinkertaisesti voinut keskittyä kuvaamiseen. Saatte nyt siis tyytyä yhteen vaivaiseen kuvaan ja YouTubesta napattuun videoon. Oli vaan pakko fiilistellä keikkaa ja Luke Bryania ihan täysiä.

Luke Bryan

Keikka oli aivan sairaan hyvä. Ei lisättävää. Luke Bryan on soinut nyt pari päivää Spotifysta… Pieni country girl musta tais sittenkin loppujen lopuksi kuoriutua.

Lisää Tukholmasta:
Paras brunssi ikinä Tukholmassa
Flippin' Burgers - Tukholman parhaat hampurilaiset?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tulppaani perjantai, maaliskuu 6, 2015 at 23:28

    Haudi haau! Country girl it is then! Next stop Nashville y’all!

  • Leave a Reply