Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tukholmasta kotiuduttu

maanantai, maaliskuu 2, 2015

Moi!

Tukholmasta kotiuduttiin eilen illalla ja olihan hauska reissu. Lähdin matkaan pahasti flunssaisena ja palasin entistäkin kipeämpänä takaisin. Voin todeta kuitenkin reissun olleen sen arvoinen ja Luke Bryanin keikka oli parasta! Ja onhan se Tukholma nyt aivan upea kaupunki. Se tuntuu aina välillä unohtuvan kun tuoreessa muistissa on vain ne väsyneet parin tunnin päiväreissut laivasta käsin. Ei enää ikinä niitä, kiitos. Tunnin lento ja 20 minuuttia Arlanda Expressillä suoraan keskustaan on super jees.

Tässä pikku paloja meidän minilomalta, palaan asiaan kunnon postauksien kanssa myöhemmin. Niin ja perjantainahan meillä on jo lähtö Roomaan!

Tukholma Tukholma Lee Ann Womack Tukholma Tukholma Flippin' Burgers Tukholma brunssi Tukholma

Tukholma

Tukholma

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply miraorvokki tiistai, maaliskuu 3, 2015 at 21:27

  Ihania Tukholmatärppejä! :) Mulla matkailu yleensä naapurimaahan on jäänyt siihen päivä Tukholmassa-risteilyyn, ehkä joskus ottaa ja lähtee pidemmäksi aikaa tuohon ah niin kauniiseen naapurimaahan ja upeaan Tukholmaan. Kiitos näistä!

  • Reply miraorvokki tiistai, maaliskuu 3, 2015 at 21:27

   Ja vielä, laitoin tosiaan kommentin tähän ja viittasin pariin muuhun postaukseen. En tähän pelkkään kuvapostaukseen. Haha :)

   • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta tiistai, maaliskuu 3, 2015 at 21:50

    Joo Tukholma avautuu kyllä ihan eri tavalla kun saa rauhassa tutustua paikkoihin rauhassa ihan iltaa ja yötä myöten. :) Ne päiväreissut laivasta on aina sellasta hätäilyä… Itekin nyt oikein muistin Tukholman ihanuuden pitkästä aikaa. :)

  Leave a Reply