Suomen suurin matkablogiyhteisö

Helsinki Day Spa – 100% hemmottelua

sunnuntai, helmikuu 22, 2015

Sain ihanan synttärilahjan poikaystävän vanhemmilta, ja pääsin käymään Helsinki Day Spassa valitsemassani hoidossa. Aikaisempia kokemuksia day spasta Helsingissä tai muuallakaan ei ollut, joten senkin takia olin aivan täpinöissäni päästessäni tänne.

Olen juuri keskellä kandinkirjoittamisurakkaa, minkä lisäksi tentit painaa päälle normaalien työ- ja koulukiireiden lisäksi. Pieni hemmotteluhetki kaiken tän keskellä teki siis todella hyvää.

Inhottava räntäsade vihmoi kasvoilleni, kun talsin kohti Spata. Ja sitä ihanampaa oli astua sisälle tuohon keitaaseen keskellä kiireisintä Helsinkiä (öö, menikö vähän liian kliseiseksi?!). Siltä se tuntui, ihan oikeasti. Heti ensimmäisestä hetkestä asiakkaasta pidettiin erinomaista huolta, saatettiin koko matka pukuhuoneeseen asti ja annettiin ohjeet siitä, miten spassa toimitaan.

Helsinki Day Spa

Puhuhuoneet olivat pienet mutta viihtyisät. Saapuessani Spahan ei pukuhuoneessa ollut muita, mutta lähtiessäni siellä oli kaksi muuta naista – jo silloin tuntui vähän ahtaalta.

Helsinki Day Spa

Helsinki Day Spa

Helsinki Day Spa

Vaihdoin kylpytakin ylleni, ja oikeesti, tää oli pehmein kylpytakki mitä oon ikinä käyttänyt. Tosin mun vertailukohta on kotona kylpyhuoneen naulassa roikkuva hiekkapaperi (jota kylpytakikseni kutsun).

Helsinki Da Spa

Ennen hoitoa sai hetken rauhoittua loungessa, josta sitten nimellä kutsuttiin hoitohuoneeseen. Ja tuo loungehan on siis tosi upea ja museoviraston suojelema, rakennus on peräisin 1800-luvun lopulta. Pylväät, korkea katto ja sen upeat kuviot antavat Helsinki Day Spalle vielä extraripauksen ylellisyyttä. Ihanat lepotuolit, viltit ja siellä täällä palavat kynttilät saivat rentoutumaan jo ennen itse hoidon alkamista.

Helsinki Day Spa

Helsinki Day Spa Lounge

Olin valinnut hoidokseni vartalohoidon ”Helsinki Day Spa Relaxing Body Treatment”, ja ei varmaan tule yllätyksenä, että ihana kokemushan se oli. Jalat, kädet ja selkä kuorittiin, öljyttiin ja hierottiin kaikki erikseen. Rauhoittava musiikki soi huoneessa ja lämpimät pyyhkeet peittivät aina niitä kohtia, joita ei sillä hetkellä hoidettu. Tunti meni todella nopeasti, oisin helposti voinut maata siinä toisen samanmoisen. Hoidon jälkeen ihosta tuli superpehmeä ja kimmoisan tuntuinen. Olin aluksi ajatellut mennä aina hyödylliseen kasvohoitoon, mutta koska ihonhoito jää tällä laiskimuksella talvisin melko heikkoihin kantimiin, ajattelin vartalohoidon olevan kohdillaan ja hyvää se sitten tekikin.

Hoidon jälkeen sai vielä viettää aikaa loungessa mangoteetä siemaillen ja kuivattuja hedelmiä napsien. Tosin mulla oli siinä vaiheessa päivää jo niin kova nälkä, että oisin mielelläni vaihtanut mangoteet ja kuivahedelmät pasta carbonaraan ja cokikseen. :D Ei vaan ois tainnut sopia Span imagoon, joten siinä sitten muina miehinä siemailin mangoteetä ihan ku en ois ikinä muusta haaveillutkaan. :D No, huulenheitto sikseen. Oli ihana rentoutua loungessa puolisen tuntia hoidon jälkeen. Tiedättekö sen pöhnäisen olon, joka tollaisista hoidoista aina tulee? Se ehti siinä ajassa kadota ja pääsin sitten lähtemään freesinä kaupungille.

Helsinki Day Spa

Pieni vieraskirja pöydällä oli täynnä ylistäviä kommentteja tehdyistä hoidoista.

Kallista huviahan tää on, ja tuskin tulee opiskelijaelämän aikana kovin monta kertaa vierailtua. Mun tunnin kestänyt vartalohoito maksoi 125 euroa. Tyyristä, tyyristä. Mutta juuri sen takia tää olikin niin ihana lahja, kun ei tänne olisi muuten tullut mentyä. Hoito Helsinki Day Spassa onkin mitä parhain lahjaidea kenelle tahansa hemmottelusta tykkäävälle (myös miehelle!). Ja kukapa nyt ei hemmottelusta tykkäisi?

Helsinki Day Span nettisivut

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jenna/ Journey Diary sunnuntai, helmikuu 22, 2015 at 12:14

  Kuulostaa ihanalta (: se vaan kun tuolla hinnalla pääsis helposti viikonloppureissulle johonkin Euroopan maahan.. Lahjaideana ihan täydellinen, kun tuskin tuollaseen tulee omia rahoja satsattua! Pitää vinkkailla miehelle kun synttärit lähestyy… :D

 • Reply mollymay sunnuntai, helmikuu 22, 2015 at 15:00

  Mulla on synttärit ensi kuussa, olisi kiva lahjatoive. Poikaystävä kysyi jo mitä haluaisin synttärilahjaksi, mutta tämä on kuitenkin vähän liian kallis toive. Vaikka hän käykin töissä jne. :D Mutta kuulostaa ja näyttää tosi ihanalta paikalta ja vitsi, että nauratti tuo nälkäsi ja magoteen siemailu. Pystyn niin kuvittelemaan tilanteen. :D

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta sunnuntai, helmikuu 22, 2015 at 17:42

   Siis mä olin ihan varma et mun vatsa alkaa murisemaan ihan täysiä siinä hoidon aikana, ois kyllä hävettänyt, luojan kiitos niin ei tapahtunut. :D Ja joo, onhan toi kallista. Mut oli se ihanaakin…

 • Reply Miila sunnuntai, helmikuu 22, 2015 at 19:26

  Ihanaa, arjen luksusta! Pitää laittaa paikka muistiin. Mä voisin myös vinkata tätä synttärilahjaksi :)

 • Reply johannak maanantai, helmikuu 23, 2015 at 11:12

  Oih, hiukanko tuo olisi ihanaa. Käytän ihan liikaa aikaa kaikista ihanista hoidoista haaveilemiseen , mutta ikinä en raaski mihinkään mennä.. Ehkä joskus, toistaiseksi täytyy tehdä järkivalintoja, että käyttääkö sen 120 euroa kampaajakäyntiin silloin tällöin (kerran puolessa vuodessa xD) vai johonkin ihanaan vartalohoitoon. Tähän asti kampaaja on voittanut.

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, helmikuu 23, 2015 at 15:55

   Joo mulla kyllä ihan sama! Toivottavasti joskus pääsee siihen vaiheeseen elämässä, ettei aina tarvitse tehdä pelkkiä järkivalintoja… Ne pilaa kaikki hyvät suunnitelmat! :D

  Leave a Reply