Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tallinnan paras drinkkipaikka löytyy Swissotelista

torstai, tammikuu 1, 2015

(Huom. jos postauksen aihe ei kiinnosta, scrollaa ihmeessä suoraan loppukevennykseen)

Minne Tallinnassa kannattaa mennä drinksuille? Voitte lopettaa etsinnän, Tallinnan todennäköisesti paras tai ainakin vaikuttavin drinkkipaikka on nimittäin löydetty…

Drinkit Swissotel Tallinna

Optimized-IMG_7413 (1)

Stockmannin vieressä sijaitsevan Tallinnan hienoimman hotellin Swissotelin Horisont Restaurant & Bar tarjoaa mahtipuitteet käydä nauttimassa lasilliset päivän päätteeksi, vaikkei kyseisessä hotellissa yöpyisikään (miksi yöpyä täällä kun voi valita esim. Kalev Span?). Paikka on lounge-tyyppinen ja sijaitsee hotellin 30. kerroksessa, mikä tekeekin siitä käymisen arvoisen. Jättimäiset ikkunat, tai oikeastaan lasiseinät, avaavat hienot näkymät kaupungille (naistenhuoneessa kannattaa muuten suunnata aivan perimmäiseen vessaan, sillä sieltä sitä hienot maisemat vasta avautuukin). Eipä ole Suomessa mitään vastaavaa tullut eteen, esimerkiksi ravintola Torni ei ole kyllä edes verrattavissa tähän paikkaan.

Swissotel Tallinna

Drinkit kuulostavat toinen toistaan herkullisemmilta. Itse testasin toisena iltana Singapore Slingin ja toisena iltana Strawberry & Basil -nimisen drinkin. Molemmat olivat erittäin hyviä. Drinkit maksavat 7-13 euroa – ei mielestäni lainkaan paha hinta paikan tasoon nähden, ei tuossa nyt niin monta euroa erotusta ole siihen, mitä jossain Stadin räkälöissä juomista joutuu pulittamaan. Täällä on lisäksi pöytiintarjoilu ja pientä suolaista drinksujen kylkeen.

Koko seurue ihastui paikkaan ja kävimmekin siellä siis kahtena iltana. Baari on melko pieni ja ikkunapöydän vapautumista sai lauantai-iltana hetken odottaa. Vaikkei ikkunan viereen mahtuisikaan istumaan, jätti-ikkunat takaavat silti hyvät maisemat ihan jokaiselle pöytäseurueelle.

Meille suositeltiin drinkkipaikaksi myös Butterfly-cocktailbaaria vanhassa kaupungissa. Kävimme ovella, mutta lauantai-iltana paikka tuntui olevan enemmänkin biletystä kuin leppoisaa istuskelua varten ja musa soi niin kovalla, ettei vierustoverin kanssa olisi pystynyt keskustelemaan. Koktaileista olen kuullut monelta kuitenkin hyvää. Onko joku maistanut? Tai missä muualla olette saaneet hyviä koktaileja Tallinnassa? Itselläni näiden lisäksi kokemusta vain muutamasta paikasta.

Loppuun vielä loppukevennys Tallinna-Hki -väliltä. Aika perusmenoa noilla paluumatkoilla! Ja vaikka itsellenikin tuotti vaikeuksia uskoa, niin kyseinen iloinen herra ei ollut suomalainen. :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Heidi maanantai, tammikuu 5, 2015 at 21:21

  Mä tykkäsin myös Swissotelin drinkkibaarista, ihanat näkymät ja drinkitkin olivat hyviä. Ja tunnelma oli sopivan rauhallinen. Eikä Swissotelissa ollut hassumpi yöpyäkään ;)

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, tammikuu 5, 2015 at 23:12

   Mä myös ihastuin paikkaan kyllä täysin. Ja ei varmasti ollut hullumpi yöpaikkanakaan, katkerana lähdin tuolta illan päätteeksi talsimaan kohti omaa hotellia… :D

 • Reply ottoizakaya tiistai, tammikuu 6, 2015 at 14:59

  Mä en tiennyt, että Tallinnasta edes löytyy mitään noin Fancya. Oon pitkään suunnitellut sekoilumatkaa suomen lahden toiselle puolen ja jotta mä saan pidettyä jotenkin edes ihmisyydestäni kiinni niin pitänee mennä juomaan cocktailit tonne! Ei paha view. Ja hei mä digaan sun tekstistä ihan sikana. Sun kirjotustyyli saa mulle väistämättä hymyn huulille! :-) Jee ja jee. Ps. toi loppukevennyksen herra vois btw olla erehdyttävän paljon meitsi…kääk.

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta tiistai, tammikuu 6, 2015 at 16:45

   Hei kiitti! Ja toi on kyl iha superspotti Tallinnassa, iteki nyt vasta ekaa kertaa siellä. Haha toi mies… No, sillä (ja kaikilla muilla) oli hauskaa niin kauan ku sitä kesti, eli ennen ku security tuli raahaa sen pois :D

  Leave a Reply