Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ensitunnelmat Goalta

sunnuntai, joulukuu 22, 2013

Kolme päivää takana Goalla. Pintaraapaisu paikasta on siis saatu. Ensimmäisiä ajatuksia paikasta on ainakin se, että täällä ei todellakaan tarvitse olla muiden (länkkäri-)turistien kanssa tekemissä, jos ei itse halua. Meidän hotellissa on 95% intialaisia, ja rannat, joissa ollaan tähän mennessä käyty, on olleet lähes autioita. Hyvä niin, koska jo koneessa suomalaiset oli kännissä ku käet ja vähän liian monet sukka-tarralenkkari -yhdistelmät tuli nähtyä… Panjimin kaupunkia kierrellessä ei myöskään ole turisteja näkynyt. Tai no, intialaisistahan tietysti on paha sanoa et kuka on turisti ja kuka goalainen, mutta ymmärrätte pointin. Sen sijaan sitten Candolim ja Baga, jonne hurautettiin eilen taksilla, olikin sit ihan ku eri maailmaa mitä turistien määrään tulee.

20131222-231400.jpg

Ekat pari päivää on menny miettiessä, että tykkäänkö tästä paikasta vai en. Joihinkin paikkoihin rakastuu heti, ja toisille pitää antaa vähän aikaa tai jopa useita käyntikertoja ennen kuin niistä alkaa tykätä. Mä lämpesin mm. New Yorkille aika hitaasti, mutta lopulta rakastuin täysillä siihen paikkaan. Käyköhän Goan kanssa sama juttu?

20131222-232255.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply