Suomen suurin matkablogiyhteisö
Matkailu Risteilyt Välimeren risteily

Välimeren risteilyllä ja kokemuksia Celebrity Edge -laivasta

27/08/2022

Suvin matkassa blogi on muuttanut. Pääset lukemaan jutun uudessa blogissani täältä: Välimeren risteilyllä ja kokemuksia Celebrity Edge -laivasta

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply napapiirinristeilija 28/08/2022 at 09:29

  Ihanaa, että teillä oli onnistunut risteily Edgellä. Meillähän risteily Beyondilla peruuntui heinäkuussa, mutta tilalle varasimme Edgen ja juurikin myös Sunset Veranda hytin. Eli rapia kuusi viikkoa, niin pääsemme Edgelle 10 vuorokaudeksi! Oliko matkustajamäärä/henkilöstön riittävyys millainen teidän risteilyllä? Olen ymmärtänyt, että viime viikkoina vaihdettut kovasti.

 • Reply Mari / Kodinvsihtaja 28/08/2022 at 17:52

  Ihania kuvia. Toi lentävä matto on ihan best. Olen sen verran korkeisiin paikkoihin altistunut, että uskoisin tuonkin onnistuvan😉

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 29/08/2022 at 06:40

  Tuo hytti näyttää todella upealta, oma parveke on taatusti loistojuttu! Itseä kiinnostaa maissaolo niin paljon, että olisin ensimmäisten joukossa tuolloin n. 8 aikaan ja takaisin vasta, kun takaisin pitää tulla. Näin siitä huolimatta, että laivalla on vaikka mitä tekemistä. Ja nuo auringonlaskut ovat muuten taatusti upeita!

 • Reply Pirkko / Meriharakka 29/08/2022 at 10:53

  Yhden Välimeren risteilyn kokeneena en ihan helposti innostu toisesta – etenkin Rooma Civitavecchiasta on vähän vitsi, sillä matkaa kaupunkiin on kuitenkin sen verran paljon. La Spezia ja Portofino taas mietityttäisiä noin eettisistä syistä, onko tavallaan oikein tuoda ison laivan verran ihmisiä Cinque Terren jo ennestään ruuhkaisiin pikkukaupunkeihin.
  Mutta toki, laiva on varmasti hieno ja ehkä osa ihmisistä valitseekin loman laivalla ainakin joinakin päivinä!

 • Reply Kohteena maailma / Rami 30/08/2022 at 18:28

  Varsin upea laiva ja mielenkiintoisia kohteita. Tietysti tuo Citavecchia on mitä on, mutta kun olitte Roomassa jo etukäteen, niin toimi hyvin lähtö-paluu -satamana. Itse olen tässä miettinyt Välimeren risteilyä ja kesällä oli lähellä jo, että en mennyt – työt haittasivat harrastusta :-D Sen huomasin, että tiettyihin lähtösatamiin on hankala saada lentoja, Rooma olisi siinä helpommassa päästä.

  Mukavaa menoa kaikin puolin ja kyllähän We Love Cruisesilla homma pelaa!

 • Reply Merja / Merjan matkassa 01/09/2022 at 17:06

  Mies alkaa pikkuhiljaa lämmetä risteilyajatukselle, joten eiköhän sitä lähivuosina löydä itsensä jonkun upean paatin uima-altaalta. :) Ihania kuvia!

  • Reply Terhi 02/09/2022 at 22:06

   Ihana hytti teillä kyllä ja retket ovat risteilyn suola. Auttaa paljon, että maissa ollaan riittävän kauan.

 • Reply Sini matkakuumeessa 02/09/2022 at 18:19

  Hytti näyttää kivalta ja nuo aurinkotuolit varsinkin. Enpä ole ikinä ollut muilla kuin perus Tukholman ja Tallinnan risteilyllä. Haaveena olisi kyllä 70000 tons of metal -risteily Karibialla. Se on siis heavy metal festivaali laivalla aina joka vuoden alussa. ☺️

 • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 04/09/2022 at 18:25

  Tätä reissuasi olikin kiva seurata into piukeana somesta! :) Olen ollut vain Oasis of the Seasilla hetki ennen koronaa, joten on aina kiva lukea toisten kokemuksia muista laivoista. Voisi kyllä käydä joskus jollain Euroopan risteilyllä.

 • Leave a Reply