Helsinki Lifestyle

Kun on aika laittaa kynnet kesäkuntoon

14/05/2021
High Care Beauty Helsinki

Kaupallinen yhteistyö: High Care Beauty kanssa

Niin se kesä saapui Suomeen, kuinka ihanaa! Lämmön ja aurinkoisten päivien myötä on saanut kaivaa taas lempi kesämekot ja sandaalit kaapista. Voi että olen kaivannut niitä. Samalla on tullut myös kohdistettua katse jalkoihin, että missä kunnossa ne ovat talven jäljiltä. Huonosti hoidettuja jalkoja ei meinaan mitkään kauniit kesäsandaalit pelasta, ja sen vuoksi itselläni on ollut joka vuosi tapana käydä laittamassa varpaiden kynnet kesäkuntoon kesän kynnyksellä. Ja silloin käännyn Veronikan puoleen, jonka luona käyn ympäri vuoden hoidattamassa myös käteni kynnet.

Käsissä minult löytyy Polyacryl -geelikynnet, jotka käyn huoltamassa 4 viikon välein. Jalkani saivat puolestaan alkukesäksi Shellac-kestolakkauksen, sekä ah niin ihanan kuorinnan ja hieronnan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Omat kynnet pysyvät aina yksinkertaisessa tyylissä, mutta Veronika on taitava myös upeissa koristeluissa.

High Care Beauty avasi juuri toimipisteen Kasarmitorin kupeeseen, osoitteeseen Eteläinen Makasiinikatu 5. Omistaja Veronika loihtii täällä upeat kynnet silmän räpäyksessä. Veronika on ammatiltaan ripsi- ja kynsiteknikko, ja hän opiskelee tällä hetkellä myös kosmetologiksi. High Care Beautyn hoitovalikoimaan kuuluu kynsien lisäksi kulmien Microblading sekä ripsien teko (volyymi, klassiset & lashlift). Veronikan valmistumisen myötä myös hoitovalikoima tulee kasvamaan laajasti.

 

High Care Beauty hoitola sijaitsee kampaamo Studio Joann takatilassa. Tunnelma High Care Beautyssa on rauhallinen ja seesteinen, jonne Veronikan naurava luonne tuo iloisen lisän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänne on aina mukava tulla – ja täältä on aina mukava lähteä, kynnet priimassa kunnossa.

 

Onko sinulle vielä kesäkynnet laittamatta? Veronikalle pääsee varaamaan ajan tästä!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply