Kauneus ja hyvinvointi Lifestyle

Tästä tuotteesta en enää luovu – kotikosmetiikan uusin tulokas Peel2Glow happokuorinta

22/11/2020

Kaupallinen yhteistyö: Simona´s kanssa

Niin kauan kun muistan, ihoni suurimmat ongelmat ovat olleet punoitus ja pintakuivuudesta johtuva karheus. Kuvailisinkin omaa ihotyyppiäni herkäksi & kuivaksi. Pintakuivuus ilmenee eniten poskissa, nenässä ja leuassa ja kasvojeni iho reagoi herkästi vääränlaisesta kosmetiikasta, sekä muutoksista ruokavaliossa ja ilmastossa. Herkkyys näkyy punoituksen.

En ole koskaan ollut erityisen hyvä hoitamaan kasvojani, vaikka tykkäänkin kosmetiikasta, ja erilaisia seerumeita ja rasvoja löytyy kylpyhuoneesta vaikka kuinka monta purkkia. Ongelmana minulla on ollut lähinnä tietämättömyys ihonhoidon suhteen sekä oikeiden, omalle ihotyypilleni sopivien tuotteiden valinta. Nyt 37-vuotiaana, kun alan vähitellen huomaamaan ikääntymisen merkkejä kasvoillani ja dekoltee alueella, olen ottanut ryhtiliikkeen ihon hoidon suhteen. Se ei tarkoita vaan tiuhempia käyntikertoja kosmetologin luona, vaan myös satsaamista kotihoitoon oikeilla, minulle sopivilla tuotteilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Olenkin huomannut, että on erittäin tärkeää käyttää omalle ihotyypille sopivia tuotteita. Kannattaa siis kääntyä ammattilaisen puoleen asiassa, sillä käyttämällä vääränlaisia tuotteita voit tehdä enemmän haittaa kuin hyvää ihollesi.

Kavohoito kotikylpyhuoneessa klypytakki päällä

 

Peel2Glow, helppo ja nopea happokuorinta koti-spa:han

Tässä yhteistyössä pääsin kokeilemaan iholleni Peel2Glow hoitoapakettia. Peel2Glow on ammattitasoinen happokuorinta käytettäväksi kasvojenhoitoon kotona. Tein itselleni 4 viikon,  sarjahoidon Beauty & Boost hoitopaketilla, jonka määrittelimme Simonan kanssa minun iholleni ja tarpeisiini sopivimmaksi. Peel2Glow hoitopaketti pitää sisällään 2 pientä lasista ampullia – Peel happopohjaisen kuorinnan sekä Glow liuoksen.

Peel2Glow hoitopaketteja löytyy 4 erilaista, 4 eri tarpeeseen:

Skinbloom sopii rasvaiselle, akneen ja epäpuhtauksille taipuvaiselle iholle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sleep & Repair sopii vaurioituneelle ja juonteiselle iholle

Beauty & Boost sopii herkälle, rosacea, couperosa, punoittavalle ja herkästi reagoivalle iholle.

Brightening & Filling sopii samealle ja elottomalle iholle, se nimensä mukaan kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyjä.

ammattitasoinen happohoito kotona tehtäväksi

Näin teet hoidon itsellesi kotona:

Peel2Glow happokuorinta on todella helppoa ja nopeaa tehdä kotona. Hoidossa on vain 2 vaihetta – onnistut siinä siis varmasti!

Vaihe 1 – Peel: Levitä happopohjainen kuorinta puhtaille kasvoille ja anna sen vaikuttaa 3-5 minuuttia. Käyttämässäni Beauty & Boost paketin Peel ampullissa on kuorivina, kirkastavina ja pehmentäviä ainesosina mm. maitohappo, glykolihappo ja gluconolacton (=AHA -happoja).

Vaihe 2 – Glow: Pese kuorinta pois, kuivaa kasvosi pyyhkeeseen ja levitä Glow neste kasvoillesi. Glow ampullissa on mm. kosteuttavia ja hoitavia peptidejä, hyaluronihappoa sekä palmia palmata -uutetta, joka suojaa ihoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Peel kuorinnan happojen ja Glow nesteen koostumus riippuu siitä minkä hoitopaketin olet valinnut 4 vaihtoehdosta.

helppo ja nopea kasvohoito omalle ihollesi

 

Tulokset hoitojakson jälkeen

Neljän viikon sarjahoidon jälkeen ihoni on selvästi pehmeämpi ja punoitus on rauhoittunut. Kokonaisuudessaan tuntuu siltä, että kasvojeni iho on kirkastunut sekä löytänyt tasapainon herkkyyden ja kosteuden suhteen. Sameus, punaisuus ja kuivuus ovat mennyttä, ja näin pyrin asian myös säilyttämään.

Näiden mahtavien tuloksien sekä tuotteiden helppokäyttöisyyden vuoksi on selvää, että Peel2Glow happokuorinnat tulevat pysymään jatkossa mukana kasvojeni kotihoidossa ja aivan varmasti myös osaksi matkakosmetiikkaa.  Ja mikä on parasta, yksi hoitopaketti maksaa vain 20 euroa ja 2 pakettia saa 30 eurolla (ja kaksi hoitoa on aina tehokkaampi kun yksi). Hoitopaketit ovat siis myös mitä mainioin lahja pukinkonttiin!

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ota askel kohti hehkeämpää ja tasapainoisempaa ihoa ja käy ostamassa oma Peel2Glow hoitopakettisi Simona´s verkkokaupasta

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply