Suomen suurin matkablogiyhteisö
Kauneus ja hyvinvointi Lifestyle

Aurinkorasvat jotka takaavat kauniin rusketuksen + alekoodi!

02/07/2020
parhaat aurinkorasvat ihon suojaamiseen

Kaupallinen yhteistyö: Simona´s kanssa

Kuka muu on nauttinut täysin rinnoin näistä ihanista aurinkoisista päivistä? Minä ainakin. Kesän kuumuus on tuonut tullessaan jokapäiväiset retket jäätelökiskalle ja iltauinneille lähirannalle. Ja mikä ihaninta, kaikki kesämekot ovat myös päässeet runsaaseen käyttöön. On se kesä vaan ihanaa aikaa! Auringonpaisteen myötä myös aurinkotuotteiden käyttö on lisääntynyt, sillä herkkähipiäisenä en voi olla pitkään auringossa ilman suojaa, tai poltan ihoni.

Rusketus ei ole minulle mikään tavoite, kunnollinen ihon suojaus on.

Sitä ei usein mieti täällä Suomessa asuessaan, että aurinkorasvojen tulisi olla jokaisella osa ympärivuotista ihonhoitoa. Aurinkorasvojen käytön ei siis tulisi rajoittua vain näille kesäkuukausille tai lomamatkoille, vaan ihosi tarvitsee suojaa myös muulloin. Tiesitkö, että etenkin kasvojen suojavoide on ehdoton ympäri vuoden, sillä kasvot ovat paljaat ja alttiit kaikelle ulkoiselle stressille, jotka aiheuttavat iho-ongelmia, kuten tulehduksia, ennenaikaista vanhenemista ja kuivuutta. Toivottavasti siis aurinkosuojan tärkeys ihosi hyvinvoinnissa on sinulla tiedossa? Jos ei, sinun on luettava tämä juttu loppuun!

Suojaamalla hoidat ihoasi vuoden jokaisena päivänä.

laadukkaat aurinkorasvat esillä hyllyllä

 

Parhaat aurinkorasvat ihon suojaamiseen

Hyvien ja laadukkaiden aurinkotuotteiden löytäminen voi olla vaikeaa, sillä jo hetken Googleteltua asiaa, huomasin että valikoima on loputonta. Tarjolla on niin apteekki- kuin marketti-tuotteita sekä luonnonkosmetiikkaa ja kauneushoitola-tuotteita. Mistä sitä voi tietää mitkä aurinkotuotteet ovat laadukkaita ja antavat parhaimman suojan?  Tässä kohtaa päätin kääntyä ammattilaisen puoleen, joten pyysin apua ystävältäni Simonalta, joka sattuu olemaan Helsingin paras kosmetologi. Hän valisti minua asiasta ja kokosi minulle testaukseen laadukkaat aurinkotuotteet, joilla kuulema suojaan ja hellin ihoani samalla kun saan kauniin rusketuksen. Tuotteet ovat olleet minulla testissä koko kesäkuun.

Mikä tekee näistä tuotteista sitten laadukkaita? Ensinnäkin, verrattaessa marketti-kosmetiikkaan, näissä tuotteissa hoitavien aineiden pitoisuus on suurempi, jolloin tuote on tehokkaampi. Näillä aurinkotuotteilla ihoni saa hyvän suojan lisäksi myös tärkeitä ravintoaineita. Siinä missä auringosta saa D-vitamiinia (10-15 min riittää saamaan päivän varastot täyteen) se myös rypistää, kuivattaa ja vanhentaa ihoa ennenaikaisesti. Ei kuulosta hyvältä, vai mitä? Mutta laadukkaita tuotteita käyttäessä, koska ihoa ravitaan ja hoidetaan samalla, ei iho pala ja rusketuksesta tulee kaunis ja tasainen.

 

Priori Tetra – paras aurinkosuoja ja päivävoide kasvoille

 Päivävoiteen suojakerroin (SPF) on 45, ja se tarjoaa iholle monitasoisen suojan ympäri vuoden. Se on siis päivävoide vuoden jokaiselle päivälle! Tämä supervoide tarjoaa iholle fysikaalisen suojan (titaani- ja sinkkioksidi), antioksidantteja sekä DNA:ta suojaavia entsyymejä. Se suojaa myös säteilyltä, ilman epäpuhtauksilta sekä vapailta radikaaleilta.

Mielestäni parasta tässä sävyttävässä voiteessa on se, että se ei jätä kasvoja valkoiseksi kuten useat fysikaaliset suojat. Lisäksi sen super ohut koostumus on miellyttävä levittää ilman tahmaa. Tästä päivävoiteesta en enää luovu!

Diego dalla Palma – Invisible Spary 

Täydellinen suihkutettava aurinkosuoja joka sisältää mm. arganöljyä ja E-vitamiinia. Simonan valitsi minulle testaukseen spray:n suojakertoimella SPF 50, joka toi mieleeni kauhukuvat valkoisesta tahmeasta rasvasta joka ei millään sulaudu ihoon ja jättää sen valkoiseksi. Toisin kävi, pidän tässä aurinkosuojassa erityisesti siitä, että spray-pullon vuoksi sitä on helppo levittää (myös selkään), se kuivuu nopeasti eikä se ei jätä jälkiä.

Diego dalla Palma – Sun Stick

Tätä aurinkosuojapuikkoa on tullut leviteltyä naaman ja rintakehän herkille alueille, tatuointien päälle estämään haalistumista, sekä alueille joihin minulle tulee helposti pigmenttimuutoksia. Taas kerran helposti levittyvä ja näkymätön tuote, jota voi turvallisesti käytää iholle, sillä se ei sisällä tuoksuallergeeneja, säilöntäaineita, mineraaliöljyjä eikä väriaineita. Lisäksi se suojaa myös tuulelta, kylmältä ja merisuolan kuivattavalta vaikutukselta.

Diego Dalla Palma – 30 ml matkakoko

Matkakoot ovat tämän reissunaisen suosikkeja, sillä ne sujahtavat kätevästi käsilaukkuun ja kulkevat helposti myös lentolaukussa viikonloppumatkoille. Tässä tuotteessa on todella kevyt maitomainen koostumus ja se imeytyy nopeasti.

 

Hoitoa ja kosteutta iholle After Sun -tuotteilla

Ei pidä unohtaa After Sun-tuotteita, jotka tasapainottavat ihoa veden ja auringon kuivattavan vaikutuksen jälkeen. After Sun -rasvat kosteuttavat ja hoitavat ihoa jättäen sen heleäksi ja raikkaan tuoksuiseksi

Ravittu ja kosteutettu iho on hehkuva ja näin rusketus säilyy kauniina pitkään.

 

Diego dalla Palma – Dna Smart Protection

Minulla oli testissä Dna Smart Protectionin After Sun-voiteet kasvoille sekä vartalolle, jotka korjaavat auringon aiheuttamia vaurioita iholla, sekä suojaa solujen DNA:ta. Ne myös rauhoittaa punoitusta ja edistää luonnollista korjausmekanismia ihossa auringolle altistumisen jälkeen.

Pidin molemmista tuotteista todella paljon. Mutta etenkin vartalolle tarkoitettu Sensual Sun-voide oli ihana, sillä se jättää iholle hieman hohdetta ja sen tuoksu,  jossa on yhdistelmä kukkaa, myskiä ja mausteisia tuoksuja, on taivaallinen. Voiteen luvataankin tehostaa rusketuksen lisäksi myös naisellisuutta ja viehätysvoimaa.

hyvät after sun tuotteet kädessä

 

Ota tästä ylös muistilista auringolta suojautumiseen:

Aurinkorasva pitää levittää iholle 30min ennen aurinkoon menoa.

Aurinkosuojaa tulee lisätä säännöllisesti päivän aikana, suojaava vaikutus ei kestä koko päivää.

Tumma iho kärsii auringosta yhtä lailla kuin vaalea, joten jokaiselle ihonsävylle on laitettava suoja.

Iho voi palaa niin Suomessa kuin ulkomailla, joten käyttö on suositeltavaa aina auringossa.

Suojaa etenkin kasvosi aurinkosuojalla ympäri vuoden.

 

 

Onko sulla kesän aurinkorasvat vielä hankkimatta?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply