Suomen suurin matkablogiyhteisö
Matkailu Risteilyt Ruotsin risteilyt

Koe Queen ja ABBA musiikkielämykset Itämerellä

10/03/2020

Yhteistyössä: Silja Line

 

Mitä siitä seuraa kun kasataan yhteen matkustamisesta, musiikista ja ruoasta kiinnostuneita ihmisiä ruotsinlaivalle ja ohjelmassa on hyvän ruoan lisäksi legendaaristen bändien musiikkiesityksiä? No tietenkin ikimuistoinen risteilymatka täynnä naurua, elämyksiä, uusia tuttavuuksia ja ikivihreitä klassikkohittejä!

Viime viikolla minulla oli ilo olla Silja Linen kutsumana risteilyllä Tukholmaan ja tutustumassa reitin uuteen viihdeohjelmaan: Queen ja ABBA musiikkitribuutteihin.

 

ABBA & Queen tribuutit – risteilyviihdettä parhaimmillaan

Voit nähdä Silja Linen Helsinki-Tukholma reitin laivoilla 1.3-30.4 välisenä aikana Queen & ABBA musiikkitribuutit. Menomatkalla seilaat kohti Tukholmaa Queenin tahtiin ja kotiin palataan ABBA:n sävelin. 45 minuuttia kestävät musiikkitribuutit esitetään Starlight-yökerhossa iltaisin kahteen kertaan, klo 19:30 ja 21:00. Esitykset kuuluvat risteilyn hintaan, mutta jos olet todellinen musikaalifani ja halua taata itsellesi premium-paikan, voit varata tarjoilupaketin jolla saat eturivin paikan sekä lisäksi naposteltavaa ja juomista nautittavaksi esityksen ajaksi.

Tribuuttien tuotantojen takana on englantilainen Belinda King Creative Productions -tuotantoyhtiö, jonka maailmanluokan tuotantoja löytyy myös muilta maailman parhaimmilta risteilyaluksilta. Tämän vuoksi itselläni oli korkeat odotukset esityksiä kohtaa ja voin myös todeta niiden täyttyneen. Laulajien eläytyminen ja heidän sekä Queen:iin että ABBA:an taipuvat äänet, sekä tanssijoiden ammattitaito sitoivat molemmat tribuutit kokonaisiksi ja uskottaviksi esityksiksi. Queen sykähdytti meitä ensimmäisenä iltana tutuilla hiteillä, mutta täytyy sanoa että toisen illan ABBA-tribuutti korjasi silti mielestäni potin bändin legendaarisilla biiseillä.

Lue lisää Queen & ABBA musiikkielämyksistä ja varaa oma matkasi täältä

 

Illalliset kruunasivat risteilykokemuksen

Musiikkitribuutit olivat omaa luokkaansa, mutta pakko myös antaa maininta illallisille jotka risteilyllä nautimme. Ensimmäisen illan Nordic menu laivan Bon Vivant ravintolassa oli yksi parhaimmista mitä olen syönyt. Ja paluumatkalla nautimme vähintään yhtä herkullisen illallisen laivan italialaisessa Tavolàta-ravintolassa. Mitä makujen ilotulitusta!

 

Vinkki päivään Tukholmassa

Viimeiseksi vielä vinkki Tukholmaan. Vierailimme maissa ollessamme Djurgårdenissa sijaitsevassa ABBA-museossa, joka oli mielestäni viihtyisä ja mielenkiintoinen paikka vaikka ei olisikaan maailman suurin ABBA-fani. Samalla vierailu asetti kivasti mielen illan tribuuttia silmällä pitäen ABBA tunnelmaan.

 

Suvin matkassa -blogia voit seurata myös Facebookissa @suvinmatkassa ja Instagramissa @suvin_matkassa

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply