Suomen suurin matkablogiyhteisö
Aasia Bali Indonesia Matkailu

Lomalla Seminyakissa – Balin ostosparatiisi ja tacotaivas

23/02/2020

Seminyak on yksi varteenotettava lomakohde Balilla. Alue, joka sijoittuu kartalla suurin piirtein Canggun ja Kutan väliin, on täynnä trendikkäitä kahviloita, hyviä ravintoloita, pieniä vaateputiikkeja ja ihania Bali-tyylisiä sisustuskauppoja. Täällä jos jossain iski loman aikana halu kiertää putiikeissa ostamassa boheemeja asuja ja kauniita koriste-esineitä!

Seminyak on ehdottomasti Balin paras paikka shoppailla.

Seminyak ei todellakaan ole Balin autenttisin kohde, mutta hyvä silloin jos kaipaat lomallesi rantaa, hyvää ruokaa ja shoppailumahdollisuuksia. Unohtamatta vilkasta yöelämää – josta allekirjoittaneella ei kyllä ole mitään kokemusta. Seminyak oli mielestäni kiva matkakohde Balilla, mutta koska vietimme siellä lomamme viimeiset päivät ja olimme jo kokeneet ennen sitä hengellisen Ubudin, coolin Canggun ja kauniin Komodon kansallispuiston, ei Seminyakilla ollut enää mahdollisuuksia nousta ykköskohteeksi Balilla.

 

Joka päivä on taco-päivä Seminyakissa

Yksi asia mikä nousi Seminyakissa ylitse muiden, oli taco-ravintolat. En tiedä johtuiko tämä kyllästymisestä Indonesialaiseen ruokaan vai mistä, mutta nämä tacot olivat taivaallisia!!

Yksi ehdottomasti käymisen arvoinen ravintola on Sea Circus, jonka värikäs ulkoasu on hauska – ja paikan ruokalista herkullinen. Tästä tulikin meidän vakio paikka syödä lounas-tacot ja tuli siellä yksi herkullinen smoothie bowlkin nautittua.

Toinen taco-taivas alueella on Motel Mexicola, jonka tonnikala-sashimi tostadasta haaveilen edelleen päivittäin. Motel Mexicola on myös muutakin kuin hyvää ruokaa, iltaisin nimittäin meno ravintolassa nousee kattoon, silloin margaritat virtaa ja ihmiset tanssivat pöydillä. Tämä paikka on siis koettava, mutta pöytävaraus on tehtävä jos paikalle halajaa!

Seminyakin alueelta löytyy myös paljon muutakin kuin taco-ravintoloita. Kuten nämä Instagram ystävälliset kahvilat jotka olin merkannut itselleni ylös, mutta jäivät taco-himoni takia odottamaan seuraavaa kertaa: KYND Community, Sisterfields, Balibola, Strawberry FieldsWatercress 

 

Origin Seminyak – oma keidas keskellä Seminyakia

Suositus täytyy antaa myös majapaikallemme Origin Seminyakille joka tarjosi ihanan ja rauhallisen majoituksen aivan pelipaikoilla Seminyakissa. Yhden makuhuoneen villa oli kuin unelma Bali-henkisellä sisustuksellaan. Villan alakerrasta löytyi uima-altaan lisäksi yhdistetty piha/olohuone/ruokailutila/kuntosali. Ja yläkerrasta löytyi iso makuhuone ja kaunis kylpyhuone.

Kyllä täällä kelpasi viettää loman viimeiset päivät!

Kiinnostaako Indonesia ja Bali matkakohteena?

Lue myös muut aiheeseen liittyvät postaukseni täältä.

 

Suvin matkassa -blogia voit seurata myös Facebookissa @suvinmatkassa ja Instagramissa @suvin_matkassa

 

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Piyya 23/02/2020 at 21:59

  Nyt kyllä tuli ikävä Balille ja Seminyaliin. Mitä väriloistoa olet onnistunut ikuistamaan. Ja tosiaan noi tacot, joista jo instassa taisin mainita, miten ihmeessä olen kävellyt niiden ohi ? Tosin Seminyak oli yllättävän iso !

  • Reply Suvi / Suvin matkassa 06/03/2020 at 18:03

   Niin tuli mullakin ikävä Balille tätä tehdessä :) Ensi kerralla tiedät etsiä sitten Tacot käsiisi..

 • Reply Anna | Muuttolintu 24/02/2020 at 01:55

  Motel Mexicola on kyllä hauska paikka! Me yleensä kierretään Seminyak kaukaa, ellei sieltä satu löytymään joku tosi kiva majoitus. Seminyak taitaa olla Balin kalleimpia paikkoja, siellä riittää kalliita kauppoja ja hienoja ravintoloitakin, vaikka toki pienemmälläkin budjetilla pärjää. Ihania rantabaareja siellä on myös, mutta kyllä Canggu vie voiton :)

  • Reply Suvi / Suvin matkassa 06/03/2020 at 18:05

   Se oli hauska paikka :) Joo, Seminyak oli kieltämättä Balin kalleimpia paikkoja..pari päivää oli ok siellä.

 • Reply Elina Marjaana Travel Blog 24/02/2020 at 10:39

  Ihanan värikkäitä kuvia ja herkullista ruokaa! Luulen, että rakastuisin Balin tunnelmaan, ruokaan ja noihin pikkuputiikkeihin, jos joskus siellä käyn. Viime aikoina matkat ovat vieneet enemmän Afrikan suuntaan, mutta Aasia on aina ollut sellainen maanosa, johon haluaisin tutustua paremmin. Toistaiseksi olen nähnyt vain pienen osan Thaimaata ja Intiaa.

  • Reply Suvi / Suvin matkassa 06/03/2020 at 18:06

   Bali on ihana, varmasti rakastuisit sinäkin! Afrikka on mulla taas jäänyt käymättä. Pitäisi kyllä sinnekin päästä tutustumaan :)

 • Reply Sandra 26/02/2020 at 13:25

  Seminyak jäi itseltäni väliin Balin reissulla, ja nyt alkoi vähän harmittaa. Näyttää värikkäältä, trendikkäältä ja instagrammattavalta (mikä on muutenkin Balilla otettu huomioon). Kun matkustin Balille, lentokoneessa vieressäni istuva Aussityttö kehui surffikursseja tuolla.

 • Reply Anna-Katri / Adalmina's Adventures 28/02/2020 at 10:18

  Bali <3 Mutta joo Seminiyakissa on tullut käytyä lähinnä shoppailumielellä ja sitten muutamia kertoja rannalla aloittelijoiden surffiaaltojen perässä, mutta muuten vetäydyn mieluummin Cangguun. :)

 • Reply Anna | TÄMÄ MATKA 28/02/2020 at 22:27

  Bali on kyllä monipuolinen kohde! Kyllä se niin on, että muutaman viikon jälkeen aasialainen ruoka kaipaa rinnalleen jo muutakin. Ja tacoissakin on niin paljon eri variaatioita ja mahdollisuuksia, että varmaan myös itse herkuttelisin niillä : D

  • Reply Suvi / Suvin matkassa 06/03/2020 at 18:08

   Jep, tacot on aina hyvä idea, etenkin kun on pari viikkoa syönyt aasialaista ruokaa :)

 • Reply Johanna V. 29/02/2020 at 23:48

  Ihania kuvia ja herkullisia ruokia, ihailen aina noita smoothiebowleja, jotka eivät kotitekoisina todellakaan näytä samalta :D Tacot ovat myös yksi heikkouteni, voi että kuinka herkullisen näköisiä ahh!

  • Reply Suvi / Suvin matkassa 06/03/2020 at 18:09

   Haha, mikä siinä onkaan ettei kotona saa koskaan smoothiebowleja noin ihanan näköisiksi :)

  Leave a Reply