Eurooppa Matkailu Tallinna Viro

Tallinna snapshots

20/11/2019

Kaupallinen yhteistyö: blogimatka Tallinnaan yhteistyössä Tallink Silja & Rantapallo

Tallinna on aina vaan hyvä idea, etenkin hyvässä seurassa! Tämä tuli taas todistetuksi viime viikolla kun matkustimme, tai pitäisikö sanoa että seilasimme Tallink Siljan & Rantapallon, sekä ihastuttavien matkabloggaaja-kollegoiden kanssa yöksi rapakon taakse.

Tässä matkassa oli kaikki kaupunkiloman palaset kohdillaan; loistavaa seuraa, hyvää ruokaa ja viiniä, hotellihuoneen muhkeat sängyt ja kylpytakit (tämä on muuten tärkeä juttu hotelleissa) sekä hotellista löytyvä Spa-kylpylä. Jopa marraskuinen aurinko tervehti meitä taivaalla matkan aikana. Ainoa miinus matkassa oli se, että se loppui aivan liian lyhyeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tallinnassa olisi ollut taas paljon tekemistä, kuten vierailu Fotografiskan valokuvamuseossa tai Telliskiven trendikkäissä ravintoloissa istuskelu, unohtamatta shoppailua Rottermannin kaupunginosassa ja haahuilua vanhankaupunginkaduilla. Myös joulumarkkinat rantautuivat Raatihuoneentorille kyseisenä päivänä, mutta valitettavasti en sinne asti kerennyt. Viimevuoden kokemuksen perusteella voin kuitenkin sanoa, että torin miljöö on ihana ja sinne kannattaa mennä nauttimaan joulun tunnelmasta!

Tallinnan vanhankaupungin kadut ovat aina yhtä ihania ja kuvauksellisia

vanha punainen kivitalo tallinnan vanhassakaupungissa

smoothiebowl annos poydalla jossa paalla banaania ja kiivia

päivän toinen aamiainen, siksi että rakastan smoothiebowleja

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

nainen seisoo joulumarkkinoilla ja taustalla on karuselli ja joulukuusi

tunnelmaa viime vuoden joulumarkkinoilta

 

Tallink Megastar & uusia risteilykokemuksia

Matkustusmukavuuden Tallinnaan meille takasi suuntaansa Tallink Megastar-laiva. Menomatka kului mukavasti Comfort Loungessa, kahvitellen ja minglaillen. Menomatkan kohokohtana oli vierailu laivan komentosillalla. En tiedä kuinka moni on päässyt seuraamaan laivan lähtöä satamasta kapteenin viereen, mutta voin sanoa kokemuksen olleen kiinnostava.

Paluumatkan kotiin vietimme puolestaan tyylikkäästi Business Loungessa. Tiesitkö muuten, että pääsy Business Loungeen ei maksa kuin 65€ per suunta matkalipun hinnan päälle? Minä en tiennyt näiden Loungien olemassa olosta, mutta taatusti aion niitä jatkossa käyttää. Business Loungessa on tarjolla kattava lämminruokabuffet sekä jälkiruokavalikoima, josta mieleen jäi taivaalliset Red Velvet-kakkupalat! Tarjoilut olivat siis kohdillaan ja niiden äärellä olisi istunut vaikka koko matkan. Business Loungesta oli kuitenkin maltettava lähteä vielä pikaisesti piipahtamaan ostoksille laivan tax-free-myymälään, joka on muuten Itämeren suurin ostoskeskus.

vierailu komentosillalla ja itse kapteeni starttaamassa alusta

business loungessa oli rauhallinen tunnelma

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Modernisoitu Tallink Spa & Conference hotelli vakuutti

Yövyimme vastikään modernisoidussa Tallink Spa & Conference hotellissa, joka on kätevästi sataman tuntumassa ja vanhankaupungin läheisyydessä. Hotellin valoisa ja raikas sisustus takasivat viihtyvyyden, unohtamatta hotellin Aqua Spa-kylpylää jonka saunoissa ja altaissa pääset viimeistään rentoutumaan ja asettautumaan lomatunnelmaan.

hotellihuoneen pedattu sanky

aqua spa:n tunnelmaa pääsi seuraamaan hotellin aulasta. kyllä tuolla porealtaassa kelpaisi nauttia lasin kuohuvaa

 

Italialaisia makuja Ristorante Flavoressa

Rakastan italialaista ruokaa ja viiniä, joten olin innoissani siitä että illallinen nautittiin italialaisessa Ristorante Flavoressa. Ravintolan erikoisuus oli viiniseinä, josta sai käydä kaatamassa itselleen haluamansa viinilasillisen. Annoskokoja oli kolme, noin 2€, 5€ ja 7€ arvoisia.  Flavore kuulema paistaa Tallinnan parhaimmat pizzat, joihin suurin osa pöytäseurueestamme päätyi, mutta itselleni valikoitui herkullinen tatti-sahramirisotto avec lasillinen lempi punaviiniäni. Nam!!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

iloinen matkabloggaaryhmä ja kiehtova viiniseinä, josta löytyi myös lempialueeni, Valpolicellan viinejä.

illallinen alkoi jaettavalla antipasto-lautasella, jota seurasi pääruoaksi valikoitunut tatti-sahramirisotto

myös vierustoverin pizza ja tiramisù näyttivät herkullisilta

 

Kiitos kivasta matkasta Tallink Silja & Rantapallo, sekä ihanat matkaseuralaiset Aurinkorasvaa ja aloeveeraa, Archie gone Lebanon, PöndekengissäMatkaunelmiaTraveldreamer 17 , Matkoilla, Elämänmakuisia matkojaMaa Quzuu ja Lauran tarakalla.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply