Suomen suurin matkablogiyhteisö
Costa del Sol Espanja Eurooppa Marbella Matkailu

Ravintolavinkkejä Marbellaan

17/11/2019

Lokakuinen matkani Marbellaan, tuohon Costa del Solin ylelliseen lomakohteeseen, on enää vain muisto. Onneksi matkasta jäi muutakin käteen kuin lovi lompakkoon ja haaleat rusketusraidat, nimittäin paljon herkullisia ruokakokemuksia. Kuten Costa del Solilla yleensä, niin myös tällä kertaa Marbellan sää helli meitä lähemmäs 25 asteen lämmöllä. Nautiskelimme siis olostamme auringossa ja mikä tärkeintä söimme erittäin hyvin.

Jos olet Costa del Solin matkaaja, joka tunnustautuu nautiskelijaksi ja hyvän ruoan rakastajaksi, pistä nämä Marbellan ravintolavinkit muistiin. Et tule pettymään!

 

Rachel’s Eco Love

Keskellä vehreää puutarhaa, turkoosin uima-altaan äärellä ja kukkivien puiden alla sijaitsee Rachel’s Eco Love. Sen lisäksi että paikan miljöö on mitä ihastuttavin, sitä on myös paikan menu. Rachel’s Eco Love tarjoilee terveellistä orgaanista ruokaa, kuten super aamupaloja, smoothie bowleja ja ravitsevia lounassalaatteja. Unohtamatta Rachelin super mehuja ja shotteja. Itse päädyin valitsemaan listalta Acai bowlin, glow detox-vihermehun ja inkiväärishotin.

Voi kun saisin syödä aamupalan täällä joka aamu!

Kyseinen Rachel’s Eco Love sijaitsee Marbellan ja Puerto Banuksen puolivälissä, Puente Romano resortissa. Toinen Rachel’s löytyy myös Puerto Banuksen El Corte Ingles tavaratalon 3. kerroksesta.

 

Organic Market & Food Marbella

Toinen yhtä ihana aamiais / lounaspaikka on Organic Market & Food, joka sijaitsee myös Puente Romano resortin lähistöllä. Maatilatorimainen sisustus ja ravinteikas orgaaninen menu houkuttelevat, jopa huutavat sinua terveellisille elämäntavoille. Koska olen smoothie bowlien rakastaja, lähti menusta kokeiluun kookos-spiruliina bowl jonka päälle oli ripoteltu mustikoita ja pistaasipähkinöitä sekä kirpsakka inkivääri-kurkuma shotti.  Super nam!

orgaaninen kahvila espanjassa

sininen smoothie bowl ja cappuccino poydalla

 

Inimi Table

Inimi Table löytyy aivan Puerto Banuksen huvivenesataman läheisyydestä. Tämä vasta muutama kuukausi sitten avattu ravintola on lyhyessä ajassa kivunnut ensimmäiselle sijalla Tripadvisorin päivällislistalla ja saanut jopa 129/141 viiden tähden arvostelua. Uskomatonta mutta totta.

Pyysimme läpileikkausta menusta ja saimme mitä herkullisempia pieniä maisteluannoksia eteemme ennen varsinaista pääruokaa, joka oli taivaallisen hyvää tuoretta tonnikalaa. Pitkän menun viimeistelivät vielä suussa sulavat suklaa- sekä juustokakut, jotka jaoimme pöytäseurueemme kanssa.

 

Meksian

Meksikolais-aasialainen fuusioravintola Meksian löytyy Puerto Banuksen pääkadun varrelta. Ravintolan maistelumenu sai meidän naisporukan aivan haltioitumaan. Kuvat alla eivät tee annoksille oikeutta, mutta voin sanoa että ensimmäinen ravunkuoressa tarjottu rapuhässäkkä oli niin hyvää, että olisimme koko pöytäseurue nuoltu kuoret, jos olisimme kehdanneet. Illlallinen piti sisällään mmm. raputacoja, lohisashimia ja häränlihaa jonka grillasimme itse kuten Korealaisessa bbq:ssa kuuluu. Maukkaan illalliskokemuksen täydensi vielä loistava palvelu ja kiva tunnelma ravintolassa.

jalkiruokalautanen taynna eri varisia herkkuja ja kukkia

 

Pizzeria Picasso

Pizzeria Picasso on yksi lempi ravintoloistani Puerto Banuksessa, eikä pelkästään sen vuoksi että vietimme mieheni kanssa ensitreffit siellä aikoinaan, vaan meidät on voittanut puolelleen paikan herkulliset pizzat. Picasso sijaitsee Puerto Banuksen huvivenesatamassa ja sen on täynnä illasta toiseen. Pizzat ravintolassa ovat hyvin kohtuuhintaisia (11-15 euroa), ottaen huomioon että ravintola sijaitsee keskellä sataman luksusmerkkiliikkeitä ja pöydästä voi ihmetellä satamassa seisovia miljoonia maksavia hulppeita jahteja.

pizzat ravintolan poydassa ja kaksi olutlasia

 

Seuraavaan kertaan jäi kokeiltavaksi: 

BAO Garden (Puerto Banus)

Occo (Puerto Banus)

Arco Tapas Bar (Marbella)

Wabi Sabi Hawaiian Taste (Marbella)

 

 

Suvin matkassa -blogia voit seurata myös Facebookissa @suvinmatkassa ja Instagramissa @suvin_matkassa

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Jenni | Boarding Time 17/11/2019 at 20:18

  Kiitos ravintolavinkeistä, ihanan näköisiä annoksia kaikki! Oltaiskohan oltu tuolla Pizzeria Picassossa joskus itsekin, jotenkin tutulta kuulostaa. 🤔😍

  • Reply suvinmatkassa 28/11/2019 at 08:41

   Ole hyvä :)

 • Reply Eeva / Eevagamunda-blogi 17/11/2019 at 22:48

  Vaikka asun Málagassa. harvoin tulee käytyä Marbellassa. Kaksi ensimmäistä on kyllä tuttuja ja pitää joku päivä vielä päästä kokeilemaan niiden herkkuja. Kiitos myös muista vinkeistä! :)

  • Reply suvinmatkassa 28/11/2019 at 08:42

   Ole hyvä! Ja suosittelen piipahtamaan syömässä noita herkkuja, olivat niin hyviä!

 • Reply Kohteena maailma / Rami 18/11/2019 at 00:40

  Ravintolavinkkejä lukee aina mielellään sellaisista kohteista varsinkin, mihin kuvittelee itse lähiaikoina menevänsä. Marbellassa olen muutamia kertoja käynyt, mutta en muista kyllä yhtään missä olen syönyt siellä. Kuvastaa siis hyvin sitä, että ne reissut ovat olleet ennen blogin syntymää :-D

  Mukavan värikkäitä lähes kaikkien ravintoloiden annokset eli tekevät kyllä niistä varsin houkuttelevia. Varsinkin Inimi Table alkoi kiinnostamaan, kun itsellä ruoka varsin isossa osa omia reissuja.

  • Reply suvinmatkassa 28/11/2019 at 08:43

   Tuo Inimi Table oli kyllä taivaallinen, pelkästään se on hyvä syy alkaa suunnittelemaan Marbellan matkaa :)

 • Reply Merja / Merjan matkassa 19/11/2019 at 21:10

  Nälkä näitä katsoessa tuli :) Marbellassa en ole käynyt eikä ole ainakaan lähiaikojen suunnitelmissa, mutta ravintolapostauksia on siitä huolimatta hauska lukea. Herkullisen näköisiä (ja varmasti myös makuisia) annoksia.

  • Reply suvinmatkassa 28/11/2019 at 08:43

   Oli kyllä herkullisia annoksia :)

 • Reply Sofia / Project Forever 23/11/2019 at 16:59

  Hyvännäköisiä annoksia, tuli nälkä lukiessa! :D En ole käynyt Marbellassa, mutta jos joskus menen niin etsin nämä vinkit uudelleen käsiini!

 • Reply Sanna I Seven Seas 23/11/2019 at 22:23

  Aurinkorannikko kutsuu joulukuussa, mutta ei kyllä valitettavasti taideta ihan noille suunnille ennättää. Täytyy siis jättää nämä vinkit seuraavaan kertaan jemmaan :)

  • Reply suvinmatkassa 28/11/2019 at 08:44

   Oih ihanaa, pääset pian Espanjaan! Vinkit säilyy seuraavaan kertaan :)

 • Reply espanjaan 24/11/2019 at 09:42

  Olipa herkullinen postaus! Olen itse ollut Marbellassa kerran kuukauden ajan ja senkin jälkeen käynyt siellä. Olisinpa tiennyt näistä. Vaikka eivät Marbellan vanhan kaupungin lähellä olleet paikatkaan huonoja olleet. Paikallinen ystävämme vei meidät suosikkeihinsa. Harmi, että en laittanut paikkojen nimiä muistiin.

  • Reply suvinmatkassa 28/11/2019 at 08:45

   Pääasia että hyvää ruokaa on ollut tarjolla, vaikka ne ei näissä paikoissa ole ollut :)

 • Reply Piyya 24/11/2019 at 11:20

  Nälkähän tätä postausta luettaessa tulee, mikä on varmasti tarkoituskin 😉
  Niin herkullisen näköisiä annoksia ja kauniita ravintoloita että kokomMatbella alkaa houkuttelemaan samalla.

  • Reply suvinmatkassa 28/11/2019 at 08:45

   Ei muuta kun matkaa Marbellaan suunittelemaan :)

  Leave a Reply