Suomen suurin matkablogiyhteisö
Kuulumisia

Maaliskuun kuulumiset – somekriisi, synttärit ja ravintolatärppejä

01/04/2019

Ihanaa, huhtikuu on vihdoin täällä! Kuka muu on innoissaan siitä? Maaliskuu nimittäin tuntui jotenkin todella pitkältä. Ilmassa on ollut vähän kevätväsymystä, joka on sitten muun muassa vaikuttanut siihen että blogin suhteen motivaatio on ollut vähän hukassa. Ja sama luovuuden puute on jyllännyt myös Instgramin puolella. Tuntuu ettei sinne ole jaettavana mitään kivoja kauniita kuvia, ja samalla jotenkin ärsyttää ne kaikki hienot kuvat mitä IG on täynnä. Selvästi somekriisi ollut päällä, mutta eiköhän se tästä taas häviä kun uudet reissut koittavat ja kevätaurinko alkaa paistaa.

Kirjoitusmotivaation sijaan minut valtasi maaliskuussa muunlaiset luovat puuhat. Kävin savityökurssilla Savisiskoilla ja aloittelin kotona ensimmäistä macrame työtä. Myös sisustuskärpänen nosti päätänsä, kuten se tekee joka kevät. Muutamat uudet koristetyynyt, viherkasvit ja uusi ruokapöytä on siis päässyt livahtamaan kotiin.

 

Maaliskuun ravintolatärpit

Maaliskuussa on tullut syötyä todella hyvää ruokaa. Kehuja satelee Gastro Cafe Kallion lounaalle, jossa söin suussa sulavaa ankanmaksaa & rigatone pastaa, Oh My Goodnessin terveelliselle Suomi bowlille, Tenho Restobarin avokado-tofu pizzalle sekä El Reyn cevichelle ja kala tacoille.

Synttäriviikko täynnä rakkaita ja herkkuja

Maaliskuussa tuli myös ikää lisää mittariin, ja juhlin 36-vuotis syntymäpäiviäni muutamaankin otteeseen. Sillä mikäs sen parempi syy kokoontuna rakkaiden kanssa yhteen ja syödä herkkuja vatsan täyteen. Ystävien kanssa tuli testattua Story korttelin brunssi, ja siskoilleni leivoin tarjottavaksi perinteisen mustikkapiirakan. Nams!

 

Maaliskuu piipahdettiin Puolassa

Maaliskuussa starttasi vihdoin myös matkavuosi viikonlopun reissulla Gdanskiin, josta voit lukea lisää täältä. Lisäksi matkasuunnitelmat kävivät kuumana huhtikuussa koittavaa Tokion reissua varten..

dlugi targ aukio

Nyt kun näitä kuvia katselee kootusti, niin kaikkea kivaahan sitä on maaliskuussa tullut puuhailtua :)

Mitä sä oot puuhaillut Maaliskuussa?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sini 01/04/2019 at 20:21

  Maaliskuun alkupuoli painettiin duunia ja kuukausi huipentui Portoon, jossa olen edelleen. <3

 • Reply Piyya 02/04/2019 at 21:26

  Ihanaa todellakin että huhtikuu on jo täällä ! Valoa ja aurinkoa enemmän luvassa.
  Ihan kiva maaliskuuhun sulla oli kun sen vaan laittoi näytölle 😉
  Oma maaliskuu menikin todella hyvin tänä vuonna kun tuli oltua yli puolet siitä tuolla matkoilla.

  • Reply Suvi / Suvin matkassa 04/04/2019 at 22:13

   Iso peukku valolle ja auringolle!! Ihanaa että oot päässyt maaliskuussa matkustaa, ihan parhautta :)

  Leave a Reply