Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matka2019 – viikonloppu täynnä matkakuumetta (ja ramppikuumetta)

Niin se on virallisesti polkaistu matkavuosi käyntiin Matkamessuilla. Viikonloppu messuilla oli täynnä juuri niitä asioita mitä matkamessuilta toivon: elämyksellisyyttä, inspiraatiota, kohdetietoa sekä uusia kokemuksia. Messuviikonloppu todella sai matkakuumeen kohoamaan ja tuli sitä koettua vähän ramppikuumettakin.

Matkamessut itsessään on mielestäni jo yksi suuri elämys, kun messuhalli täyttyy matkustamisesta kiinnostuneista ihmisistä kolmen päivän ajaksi. Yksi iso osa messujen elämyksellisyydestä on tietenkin näytteilleasettajat, joiden osastoilta löytyi jos jonkinmoista tarjousta, kilpailua, arvontaa, hahmoa, kuvausseinää ja vaikka mitä. On aina suuri ilo, että osastoihin on panostettu, sillä silloin ne ovat houkuttelevia ja kiinnostavia. Mukava lisä elämyksellisyyteen oli myös Tasty Travel-alue, jonka tarjonnasta löytyi niin kotimaisia kun ulkomaalaisia herkkuja kaikille ruokamatkailusta (tai vaan ruoasta) kiinnostuneille.

Messuilta etsitään usein insipiraatiota siihen, että mihin lähteä seuraavalle matkalle? Vaikka omat matkasuunnitelmani ovatkin jo tämän vuoden osalta sovittuna, ei se estänyt minua inspiroitumaan ja unelmoimaan uusista kohteista ja matkoista. Mieleen jäi ainakin Kolumbia, Sri Lanka, Etelä-Afrikka ja Peru.

Myös kaikki Instagram ystävälliset osastot inspiroivat, niitä löytyi ainakin Finnairin ja Aurinkomatkojen osastoilta. Tuo Venice seinä muistutti ensi kesän Los Angelesin matkasta, näen niin itseni pyöräilemässä Venice beachin rantakadulla!

Mielestäni ehkä se paras juttu messuilla, on tulevien matkojen suunnittelu ja syvemmän kohdetiedon hankkiminen. Ensi kesän Indonesian matkaa silmällä pitäen vierailin muutamaankin otteeseen Indonesian osastolla, joka vasta olikin elämyksellinen ja inspiroiva! Täältä me löysimme aivan mahtavan retken matkallemme ensi kesäksi. I cant wait!

Kirsikkana messukakun päällä, viikonlopun ja messujen kohokohta oli itselläni sunnuntaina, kun pääsin We Love Cruises-lavalla kertomaan matkavinkkejäni Thaimaaseen. Mukana lavalla kanssani oli Rantapallon Milla, Mutkia Matkassa blogin Emma ja Pöndekengissä blogin Mira. Vaikka tämä aiheuttikin lievää ramppikuumetta alkuun, oli kokemus silti lopulta todella antoisa.

 

Kävitkö sinä tänä vuonna matkamessuilla?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply