Suomen suurin matkablogiyhteisö
Costa del Sol Espanja Eurooppa Fuengirola Matkailu

Fuengirolan parhaat shoppailupaikat

08/10/2018

Arkielämässä en ole mikään suuri tuhlailija tavoiltani, vaan säästän rahani mielummin matkusteluun. Mutta huijaisin, jos väittäisin ettei minuun iskisi aika ajoin todella kova ostoskuume. Siksi usein matkoilla, jos vain sopiva väli löytyy, on minulla tapana lähteä vähän shoppailemaan, eli ”pyörähtämään kaupoilla”. Se on minulle samalla tietynlaista omaa aikaa reissun päällä. Etenkin Espanjalaiset ketjuliikkeet ovat mieleeni, ja koska kaikkia niitä ei Suomesta vielä löydy, koen että minun täytyy jokaisen mahdollisuuden tullen päästä niissä piipahtamaan :)

Costa del Solin rannikko tarjoaa mahtavat ostosmahdollisuudet. Rannikon alueelta löytyy montakin eri vaihtoehtoa viettää ostospäivää, joista itselleni mieluisimmat olen kasannut alle.

 

Ostoksilla Fuengirolassa

Fuengirolan keskustassa sijaitsee pieni ostoskeskittymä Plaza de la Constituciónin kupeesta. Espanjalaisten ketjuliikkeiden, kuten Zaran, Bershkan ja Stradivariuksen lisäksi alueelta löytyy myös kosmetiikka- ja kenkäkauppoja. Parasta on ihanat pienet putiikit Calle España-kadun varrella, jotka olen nimennyt hippimekkokaupoiksi. Täältä löytää ihania asuja lomagarderoobiin.

Mekkokauppa Fuengirolassa

Koru ja mekkokauppa Fuengirolassa

Laukkuja ja mekkoja Fuengirolassa

 

 Kauppakeskus Miramar

Jos kaipaat enemmän valikoimaa ja viihdyt kauppakeskuksissa, suuntaa Miramariin. Täältä löytyy saman katon alta kaikki mahdolliset kaupat mitä vaan voit toivoa, sekä elokuvateatteri, ravintolamaailma ja iso Carrefour ruokakauppa. Varoituksen sana, Miramarissa voi vierähtää koko päivä! Fuengirolasta pääsee Miramariin helposti 10 minuutissa busseilla L1, L4 ja L5.

Kauppakeskus Miramar Fuengirolassa

Miramar ostoskeskus Fuengirolassa

Primark ostokset

 

Shoppailupäivä Malagassa

Jos kauppakeskus miljöö ei houkuta, ota Renfe-juna alle ja suuntaa päiväksi Malagaan! Aloita kierros ostoskatu Calle Marqués de Lariokselta ja puikkelehdi putiikista toiseen pitkin vanhankaupungin kujia. Shoppailujen lomassa pääset nauttimaan Malagan viehättävästä tunnelmasta.

Malagasta löytyy myös ostoskeskuksia, kuten vierekkäin sijaistevat Larios Centro ja Maria Zambranon juna-aseman yhteydessä oleva Vialia Malaga.

Malagan ostoskatu

 

Plaza Mayor

Plaza Mayor sijaitsee junamatkan varrella, 6 pysäkkiä ennen Malagaa. Suuren ulkoilmaostoskeskuksen yhteydestä löytyy myös luksustuotteiden outlet-kylä. Erityisen hyvää Plaza Mayorilla, poiketen muihin ostospaikkoihin, on urheilukauppojen valikoima. Alueelta löytyy niin Niken tehtaanmyymälä, kuin Under Armourin, Adidaksen ja Puman myymälät.

Plaza Mayor ostoskeskus Fuengirolassa

Kauppakeskus Fuengirolassa

Ostoskeskus Malagassa

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista 19/10/2018 at 19:31

    On ollut kiva lukea näitä sun Costa del Solin postauksia ja hyviä käytännön vinkkejä. Koskettaa niin läheltä, koska olen ihan piakkoin menossa noihin maisemiin. Mekkokatu pitää mennä katsastamaan :)

  • Leave a Reply