Suomen suurin matkablogiyhteisö
Costa del Sol Espanja Eurooppa Fuengirola Matkailu

Ravintolavinkkejä Fuengirolaan Vol. 2

30/09/2018

Viime kesän Ravintolavinkit Fuengirolaan saavat nyt jatkoa! Niin paljon kuin rakastankin tätä aurinkorannikon kaupunkia, on se valitettava totuus että Fugen ravintolatarjonnasta löytyy tuhottoman paljon ala-arvoisia rantatuoliravintoloita, joiden muoviset menut tarjoavat samoja pizzoja ja spaghetti bologneseja. Joten kohdatessani maukkaita ruokia ja persoonallisia ravintoloita, pistän mielelläni kokemukset jakoon. Ja uskon vinkkien tulevan tarpeeseen, sillä edellinen Fuengirolan ravintolavinkit postaus on ollut viimeisen vuoden ajan kuukaudesta toiseen blogin kolmanneksi luetuin juttu.

 

Organic cafe

Lempiravintolani Fugessa, ja siksi Organic Cafe pääsee toistamiseen vinkkilistalle. Tänä kesänä tuli testattua paikan lounastarjontaa aamupalojen sijaan. Raikkaat ja kevyet annokset maistuivat kuumina heinäkuisina päivinä. Testiin pääsi buddha bowl ja aasialaistyylinen kurkku-vesimeloni-salaatti karamellisoidulla tofulla. Namm!!

 

Lettus

Lettus on rantautunut Fuengirolaan vastikään ”terveellistä pikaruokaa” konseptilla. Listalla oli tarjolla valmiita salaattiannoksia, poke bowleja, smoothieita ja wrappeja. Tai sitten voit kerätä oman annoksen mieleisillä täytteillä. Konsepti toimii, sillä Fugessa ei ihan liikaa näitä terveellisiä ravintoloita ole tarjolla.

 

Freiduría el Choco

Kun haluat syödä rannikon parhaassa merenelävä / kalaravintolassa, suuntaa Freiduría el Chocoon. Tarkemmin ottaen paikka sijaitsee Los Bolichesin ravintolakadulla, joka on vain pienen kävelymatkan päässä Fugen keskustasta. Ravintolan auetessa iltaisin klo 20:30, se täytyy samoin tein.  Eikä vain turisteista, vaan myös paikalliset syövät täällä. Se kertoo jo jotain.

 

El Paso

Samalta Los Bolichesin ravintolakadulta löytyy Mexicolainen ravintola El Paso. Paikan fajitas annokset maistuivat meille kahtena iltana peräkkäin ja sen lisäksi paikan miljöö ja henkilökunta ihastutti. Illan aikana sombrerot lensivät päästä toiseen ja laskun maksun yhteydessä tarjoilijoiden tuodessa yrttisen digestiivin pöytään, he kerääntyivät ympärillesi laulamaan. Selkeästi viihteellisyys toimii turisteihin, sillä myös El Paso näytti täyttyvän illan aikana.

 

San Chocolate

Paikan ohi kävellessä ei osaisi arvata, kuinka viihtyisä pieni sisäpiha ja herkulliset kakut paikasta löytyy. Tämä vintage tyylinen kahvila löytyy ihan Fugen keskustasta.

 

Jos olet kiinnostunut matkoista aurinkorannikolle ja Fuengirola-aiheiset jutut, käy ihmeessä tutustumassa myös muihin kirjoittamiini postauksiin. Löydät ne  Fuengirola tunnisteen alta.

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sandra 01/10/2018 at 20:29

    Toi on aina haaste löytää hyviä ruokapaikkoja turistimestoista, mutta hyvän monipuolisen kattauksen olit meille tarjoillut. Kiitos myös hyvistä annoskuvista – nälkä tuli!

  • Leave a Reply