Suomen suurin matkablogiyhteisö

Makumatkalla kotikulmilla – Kallion parhaat annokset TOP 5

Ruoka se vain on niin ihana asia, sekä sen syöminen että tekeminen. Ruoan ääressä syntyy muistoja, se kerää perheet ja ystävät yhteen ja sen kautta voi tutustua eri kulttuureihin. Maukas ruoka tekee minut niin iloiseksi ja hyvien ruoka-annosten etsiminen, ainakin minulla, kestää varmasti koko elämän. Jotkut annokset ovat riman alistuksia, toiset tekevät vaikutuksen ja palaavat mieleeni yhä uudelleen ja uudelleen. Ja ne ovat niitä elämän iloja joita haluan jakaa myös muille, matkakertomusten lisäksi. Koska juttuni  Helsingin parhaimmista pizzoista on ollut blogini luetuin postaus kuukaudesta toiseen, mietin että miksi en jakaisi näitä kotikaupungin vinkkejä enemmänkin?

Tällä kertaa vinkit rajautuvat Kallioon, mun kotikulmien suosikki ruoka-annoksiin <3

 

Cafe namnam. – Kallion paras pho-keitto

Olen suuren suuri nuudelikeittojen ystävä ja onnekseni Kalliosta löytyy useampikin paikka nautiskella pho:ta. Suosikki keittoni löytyy Cafe namnamista Fleminginkadulta. Paikasta saa myös acai- sekä poké bowleja, nam nam rullia ja bánh mì-leipiä, joita on käytävä myös joskus maistelemassa.

 

Social Burgerjoint – Kallion paras burgeri

Otsikko olisi hyvin voinut olla myös maailman paras burgeri, sillä tätä parempaa burgeria saa etsiä. Sanat eivät riitä kertomaan kuinka hyvää burgeri on,  maku puhukoon puolestaan.

 

Fafa´s – Kallion paras pita

Oldie but goldie – Fafa´sin falafel-halloumi pita on ikisuosikkini! Niin hyvää ja raikasta. Tämän annoksen pariin palaan yhä uudelleen ja uudelleen.

 

Tuk Tuk – Kallion paras Pad Thai

Välillä, kun iskee mahdoton matkakuume Thaimaahan (oma matkakuumeeni alkaa olemaan jo kroonista), silloin Pad Thai auttaa. Tuk Tuk on pieni ja herkullinen paikka Vaasankadulla.

 

Bar Loosister – Kallion paras pizza

Tulinen kana-avokado pizza on  parasta mitä tiedän, ja nimenomaan nuo päälliset tekevät tästä lempipizzani, vaikkakin yleisesti pizzapohjissa suosin enemmän ohuempaa pohjaa. Ja jos pizza ei houkuta, Loosisterista saa myös todella hyviä wingsejä.

 

Jos ravintolavinkit ja annoskuvat kiinnostavat enemmänkin, kannattaa ottaa seurantaan 
mun Instagram-tili Suvin_matkassa. Nähdään siellä!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Emilia 22/09/2018 at 10:45

  Haha, asun ihan naapurissa Töölössä mutta en ole käynyt missään näistä Fafasia lukuunottamatta! :D Mun suosikki Kalliossa on ravintola Kolmon3n. Ruoka on aina sairaan hyvää ja palvelu on sopivan rentoa. Iso suositus!

  • Reply suvinmatkassa 25/09/2018 at 11:49

   Kolmos3ssa en olekaan käynyt, mutta kuullut paljon hyvää. Pitääkin mennä käymään joku päivä!
   Ja hei ei ihme ettet ole näissä Kallion paikoissa käymään, kun käyt varmaan siellä Töölön helmipaikoissa, kuten pizzaa Linkossa tai nuudeliannoksia Lie-Mi:ssä? :)

 • Reply Virpi/Hätälasku matkablogi 22/09/2018 at 12:07

  No on ainakin herkullisen näköiset annokset, kertakaikkiaan! Kovin usein ei Pohjanmaalta näitä varmasti lähdetä maistelemaan, mutta Helsinki on kaunis ja kiva kaupunki joten ehdottomasti laitan tämän postauksen talteen tulevia Hesan reissuja varten.

  • Reply suvinmatkassa 25/09/2018 at 11:45

   Ehdottomasti pistä korvan taakse seuraavaa Helsingin reissua varten. Ja Kallioonkin pääsee keskustasta helposti!

 • Reply Jonnahah / Allergic to Kiwi 22/09/2018 at 13:48

  Kiitos vinkeistä, kyllä maistuisi useampikin annos noista vaihtoehdoista!

  • Reply suvinmatkassa 25/09/2018 at 11:44

   Ole hyvä :)

 • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa 23/09/2018 at 09:29

  Toi social burgerjoint on kyllä hyvä! Me käytiin pari päivää sitten bites vallilassa ja huhhuh, se oli kyllä törkeän hyvä kanssa! Vähän oon yhdestä kohdasta eri mieltä siun kaa, parhaat pizzat omaan suuhun löytyy Tenhosta. :’D

  • Reply suvinmatkassa 25/09/2018 at 11:42

   Bites Vallila on itsellä vielä käymättä, täytyy kyllä pikaisesti korjata tilanne. Hehe, tiedätkö, painin Loosisterin, Tenhon ja Skifferin välillä kauan, mutta päälliset ratkaisi ykkössijan. Jos olisin mennyt pohja edellä, olisi Tenho ollut voittaja :)

  Leave a Reply