Suomen suurin matkablogiyhteisö

Blogisynttärit – Suvin matkassa 1-vuotta

Niin se ensimmäinen vuosi blogin parissa vierähti, tänään Suvin matkassa täyttää 1-vuoden. Vuosi sitten otin blogissa ensimmäiset askeleet Miamin ja Karibian risteilyn matkakertomuksilla, ja sen jälkeen se on ollut menoa. Reissussa ollaan oltu niin Portugalissa, Espanjassa, Thaimaassa, Unkarissa, Tšekeissä, Virossa kuin Hollannissakin. Ja matkamuistoissa ollaan puolestaan matkattu Filippiineillä, Pamplonan härkäjuoksussa, laskettelmassa Sierra Nevadassa, kauniissa San Sebastianissa  ja viimeisimpänä Kuubassa.

Välillä on ollut blogille aikaa enemmän, välillä vähemmän. Jokaisesta hetkestä olen blogin parissa nauttinut suunnattomasti! On ollut ihana päästä jakamaan omia vinkkejä ja matkakertomuksia, haaveita ja suunnitelmia. Ja parasta on tietenkin vuorovaikutus muiden saman henkisten maailman matkaajien ja reissu-unelmoijien kanssa. Kiitos siis kaikista kommenteista vuoden aikana <3

Mitkä aiheet ovat sitten olleet vuoden kiinnostavimmat?  Joita on luettu 3 kertaa enemmän kuin muita postauksia? Tietenkin palmupuut & rantaloma, Costa Del Sol ja pizza. Lukijat pitävät siis samoista asioista kun minäkin :) Näitä postauksia on varmasti tulossa lisää!

 

Vuoden neljä luetuinta postausta ovat:

1. Filippiinit: Cebun ja Boholin saaret

2. Ravintolavinkkejä Fuengirolaan

3. Helsingin parhaat pizzat TOP 6

4. Rio Chillar – vesiputouksia Costa del Solilla

 

Omat lempipostaukset vuodelta ovat puolestaan seuraavat:

1. Uskaltaisitko sinä? Kalliohyppyjä ja vesiputouksia Filippiineillä

2. Elephant Nature Park- ikimuistoinen päivä elefanttien kanssa

3. Portugali – lomailua Lagosin kauniilla rannoilla

4. Urbaania Miamia – Wynwood Art District

 

 Saa nähdä mitä seuraava vuosi tuo tullessaan? Lisää reissuja ainakin :)

 

Tervetuloa seuraamaan Suvin matkassa blogiani myös Facebookissa @suvinmatkassa ja Instagramissa @suvin_matkassa – Nähdään siellä!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Piyya 25/05/2018 at 07:38

  Onnea Suvi 1-vuotiaalle blogillesi ja monia antoisia matkustusvuosia ja kertomuksia niistä toivoo täällä vasta pari kuukautta blogia pitänyt ?

  • Reply suvinmatkassa 29/05/2018 at 11:07

   Kiitos Piyya :)

 • Reply Merja / Merjan matkassa 26/05/2018 at 15:14

  Onnea 1-vuotiaalle! :) Aika menee kyllä hurjan nopeasti. Oma blogini täyttää loppukesästä kaksi vuotta ja tuntuu ihan uskomattomalle, että onko siitä muka jo niin kauan kun sen aloitin. Bloggaaminen on tosi kivaa ja parasta on tosiaan muiden bloggaajien vertaistuki sekä tapaaminen eri tapahtumissa. Tuli muuten nälkä tuosta Via Tribunalin pizzakuvasta :) Siellä on kyl Hesan parhaimmat, tror jag ?

  • Reply suvinmatkassa 29/05/2018 at 11:09

   Kiitos Merja :) Ja kyllä, Via Tribunalin pizzat on myös mun mielestä parhaimmat. Pitääkin poiketa siellä taas joku päivä!

  Leave a Reply