Ronaldo, Ramos, Zidane – Jalkapalloa Madridissa

Se on jännittävä ilta tänään, sillä lempi jalkapallojoukkueeni Real Madrid kohtaa Juventuksen Champions liigan toisessa puolivälieräottelussa Madridissa. Illan ottelu tuo mieleeni yhden lempi matkamuistoni kahden vuoden takaa, kun olimme paikan päällä Madrdissa katsomassa samaista Champions Liigan puolivälieräottelua. Silloin vastassa oli AS Roma.

Tämä nuoruuden harrastus on jättänyt minuun ikuisen rakkauden lajia kohtaa. Jalkapallon seuraaminen aiheuttaa minulle aina ylimääräisiä sydämen sykäyksiä ja jo pelkän nurmen näkeminen saa minut haluamaan pallottelemaan. Muistan edelleen sen aamun kun heräsin Madridissa, peli päivänä. Champions liigan pelin näkeminen livenä oli minulle yksi toteutunut haave.

Jo tapahtumana jalkapallo-ottelut ovat näkemisen arvoisia, vaikka ei itse olisikaan niin kova fani. Estadio Santiago Bernabéu, joka on Real Madrid joukkueen koti stadion, vetää sisään yli 80 000 katsojaa. Voit siis kuvitella mikä tunnelma stadionilla on, kun joukkueiden fanien kannustus huudot raikaa.

Kaiken lisäksi, pääset näköetäisyydelle seuraamaan maailman parhaiden jalkapalloilijoiden, kuten Ronaldon pelaamista.

 

Ja niinhän siinä silloin kolme vuotta sitten kävi, että Real Madrid voitti ottelun jota olimme katsomassa. Sen lisäksi myös koko Champions Liigan. Toivotaan samaa menestystä myös tänä keväänä!

Maailman suurimman Sergio Ramos fanin tunnistaa kuvasta leveästä hymystä.

 

Jos jalkapallo-ottelu Madridissa kiinnostaa, tässä muutama tärkeä vinkki:

Liput kannattaa ostaa hyvissä ajoin, me olemme aina ostaneet lippumme Viagogosta.

Champions liigan liput maksavat hinnat alkaen 150 € ja La Ligan, eli Espanjan pääsarjan liput alkaen 40 €.

Bernabéulla on mahdollisuus osallistua stadion kierrokselle 25 €:lla, jossa pääset ihmettelemään kaikkia pokaaleja sekä vierailemaan mm. joukkueen pukuhuoneessa ja vaihtopenkillä. Huomioi kuitenkin se, että jos teet kierroksen pelipäivänä, ei pukuhuoneeseen ole pääsyä.

Varaudu siihen, että otteluissa myytävä olut on 1-olutta ;)

Kannattaa mennä stadionin ympäristöön hyvissä ajoin ennen matsia, sillä lähi baarit ja stadionin ympäristö täyttyy kannattajista ja hyvästä menosta. Ja miksi et samalla ostaisi vaikka fanihuivia monista niitä myyvistä kojuista.

Varaudu vähintään pariin kertaan turvatarkastukseen.

 

 

Hala Madrid!

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Piyya 11/04/2018 at 09:31

  Nuo isot ottelut on ihan omaa luokkaansa. Ne on tapahtumia, niihin kannattaa osallistua vaikka ei tykkäisikään jalkapallosta. Ne on osa maan kulttuuria.

  • Reply suvinmatkassa 11/04/2018 at 10:09

   Olet aivan oikeassa! Ja nimenomaan, ne ovat osa kulttuuria.

 • Reply destinationloma 12/04/2018 at 10:08

  Täällä kans suuri Los Blancos ja Ramos fani (meidän kuopus nimettiin tämän tähtipelaajan mukaan ennen oman nimen saamista) ? Kävimme katsomassa matsin Santiago Bernabeulla joskus ajat sitten ja itselleni se oli sen verta tunteisiin vetoava tapahtuma, että itkuksihan se meni. Champpari on vielä kokematta, mutta ehdottomasti bucket listalla.

  • Reply suvinmatkassa 16/04/2018 at 18:38

   Hei ihanaa, toinen Ramos fani <3
   Suosittelen laittamaan ton Champions liigan pelin bucket listalle, oli se niin hieno kokemus..ei sen puoleen ettei La Liigan matsi olisi myös:)

  Leave a Reply