Suomen suurin matkablogiyhteisö
Eurooppa Matkailu Tallinna Viro

Paras pääsiäinen ikinä!

03/04/2018

Toivottavasti kaikilla on ollut erittäin rentouttava ja loistava pääsiäinen! Täytyy alkuun todeta, että meillä oli todellakin kaikkea tuota. Pääsiäiseemme kuului muun muassa minireissu Tallinnaan, rentoilua jacuzzissa, shampanjaa aamupalalla, kylpytakki hengailua, aivan mahtavaa ruokaa, hyviä juomia, aurinkoisia päiviä, rakasta seuraa ja paljon naurua. Koska pääsiäinen osui syntymäpäivä viikolleni, oli ilmassa vielä extra ripaus juhlan tuntua.

Hilton Tallinn Park hotellissa oli puitteet kohdillaan. Täydellinen valinta meidän minilomalle.

 

Lounaalla meidän lempi paikassa Tallinnassa, F-hoonessa // Drinksuilla hauskassa Manna La Roosassa.

 

Aurinkoa ja kuoharia, because its my birthday :)

 

Tallinnakoomassa leffassa, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri oli hyvä! // Samoin kuin siskon tekemä Kinder kakku.

 

Olo ja fiilis on kyllä nyt niin huipuissa tämän pääsiäisen jälkeen, ja täytyy myöntää että tuolla lisääntyneellä valolla ja auringolla on myös osuutta asiaan (jos ei lasketa tuota lumimyräkkää mikä tällä hetkellä Helsingissä myllää). Tästä on hyvä jatkaa kevättä kohden, sillä kyllä se sieltä vielä tulee. Ja in te mean time..voin keskittyä ensi viikolla koittavaan Amsterdamin matkaan. I H A N A A ! !

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sini 03/04/2018 at 16:39

    Mä olin pääsiäisen duunissa, mut ei se haittaa. Parin päivän päästä alkaa miniloma ja sunnuntaina Damiin :) Samat odotukset siis täälläkin..

    • Reply Suvi / suvinmatkassa 03/04/2018 at 22:26

      Minilomat on kyllä niin parhaita! Kivaa Damin reissua, perästä tullaan :) Toivotaan oikein aurinkoisia ilmoja sinne kanaalien kaupunkiin..

    Leave a Reply