Suomen suurin matkablogiyhteisö
Helsinki

Oodi rakkaudelle ja hyvälle ruoalle – makumatka kotikaupungissa

14/02/2018

*Yhteistyössä: Garden by OLO

 

Ihanaa Ystävänpäivää <3

Toivottavasti päiväsi on tänään täynnä iloa ja naurua sekä läheisyyttä ja rakkautta! Niin kuin meillä oli, kun vietimme etukäteen romanttista ystävänpäivä- ja poikaystävän syntymäpäiväillallista Garden by OLO:ssa. Kyllä, poistuimme Kallio kuplastamme ja (niin hyvästä ja tutusta)  Falafel-Kebab-Pho-keitto tarjonnan parista matkalle uusien makujen ääreen!

 

Garden on elegantin ravintola OLO:n hieman rennompi versio.  Ja kuten nimi jo sen kertoo, sijaitsee ravintola vehreällä puutarhamaisella sisäpihalla. Tuona lauantai-iltana me istahdimme pöytäämme havupuun alle, jännittyneinä siitä mitä ilta toisi meille tullessaan.

 

Makumatkalle kun lähdimme, niin sille onneksi myös pääsimme. Ravintola kuvaa ruokalistan koostuvan Pohjoismaisista raaka-aineista, maustettuna hitusella Aasiaa. Ja raaka-aineet olivat juuri se mikä tästä kokonaisuudesta teki niin nautinnollisen.

Valitsemamme Chef´s choice menu tarkoitti sitä että jokainen annos oli meille täysin yllätys. Tai kuten ravintola sitä kuvastaa, ”olimme täysin keittiön armoilla”. Ja yllätyksiä me tosiaan saimme kokea. Miten voikin annokset jotka ovat tehty kukkakaalista tai juuriselleristä maistua niin taivaalliselle?

 

Menumme piti sisällään lepuskaa sillikreemillä, raikasta siika cevicheä, friteerattua kukkakaalia sekä maukasta juuriselleriä. Jokainen annos sisälsi kastikkeen, joka täydensi annoksen makua kohti täydellisyyttä.

Tämä kala ja kasvispainotteinen menu ei olisi jättänyt minua kylmäksi, mutta olen silti (edelleen) niin onnellinen viimeisestä annoksesta, pihvistä, joka  s u l i  suussa.

 

Illan kruunasi ei vain yksi jälkiruoka, vaan KAKSI! Kukapa ei haluaisi lopettaa iltaa sydämen muotoisiin vohveleihin?

Voin sanoa että tuona iltana olin onnellinen. Onnellinen mahtavasta ruoasta, ja erittäin rakkaasta seurasta.  Ja tuota onnellisuutta aion kantaa mukana myös jokaiseen arkipäivääni <3

 

Miten sä aiot viettää Ystävänpäivää?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply