Suomen suurin matkablogiyhteisö
Aasia Bangkok Matkailu Thaimaa

Ostoksilla Bangkokin Chatuchak markkinoilla

27/01/2018

Minä se niin tykkään markkinoista. En ole mikään himoshoppailija, mutta reissuilla tykkään kierrellä eri markkinoilla ja tutkia valikoimaa. Varsinkin Chatuchak viikonloppu markkinoiden, jotka ovat maailman suurimmat markkinat yli 15 000 myyntikojullaan ja 200 000 päivittäisellä kävijällä.

Markkinat löytyvät Bangkokista, ja sinne on helppo mennä BTS skytrainilla (Mo Chit-asema).

On jopa helpompaa eksyä ja kun kulkea loogisesti markkinoilla. 35 ekkerin kokoinen alue on jaettu 27 eri sektoriin, joiden pienillä kujilla on kojuja vieri vieressä. Markkinoilla on omat osionsa vaatteille, käsitöille, antiikille, eläimille, taiteelle, kasveille, keramiikalle jne. Siellä täällä löytyy helpotukseen ruoka-, ja juoma kojuja ja ostosten lomassa voi pistäytyä myös vaikka jalkahierontaan. You name it, Chatuchak markkinoilta löytyy se.

Itse en ole muutaman eri käyntikerran aikana todellakaan kiertänyt koko markkinoita läpi, vaan enemmänkin keskittynyt sektoreihin joissa myydään vaatteita, vintagea (Leviksen 501-shortsit 2,5 €, YAS!!), thai-kosmetiikkaa ja käsitöitä. Lisäksi mielestäni esim. eläin sektori on enemmän kuin kyseenalainen, koiranpentujen ja eksoottisten eläinten ”valikoimalla”. Sellainen pitäisi olla mielestäni kiellettyä kokonaan.

Markkinat ovat ehdottomasti mielestäni vierailun arvoiset Bangkokissa lomaillessa. Paras ajankohta vierailla markkinoilla on heti aamusta tai iltapäivästä. Tai sitten voit viettää markkinoilla koko päivän, mutta varaudu paahtavaan kuumuuteen ja suureen ihmismassaan. Muista siis juoda paljon ja viilennystä voit hakea vaikka kookosjäätelöstä.

Sitten ei muuta kun enjoy your shopping :)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply