Suomen suurin matkablogiyhteisö
Matkailu

Voita liput Matkamessuille

22/12/2017

Terveisiä aurinkoisesta Thaimaasta! Täällä ollaan jo viikon verran lomailtu Pohjois-Thaimaan Chiang Maissa, ja tänään matka jatkuu kohti Pattayaa. Blogini päivittyy seuraavan kerran vasta reissun jälkeen, mutta matkaani voit seurata Instagramissa @suvin_matkassa, jota päivitän ahkerasti.

Matkaani voi seurata tästä päivästä lähtien myös Matkamessujen Instagram-tililtä @matkatravelfair, sillä otan tilin tänään haltuun. Minulla on kunnia toimia Matkamessujen matkalähettiläänä 22-28.12 välisen ajan.

 

 

Tämän kunniaksi järjestän arvonnan @suvin_matkassa Instagramissa. Osallistuminen on helppoa!
  1. Tägää viimeisimmän Instagram kuvani (joka on tuo sama kuva joka on tässä postauksesssa minusta) kommentti kenttään kaveri, jonka kanssa haluaisit lähteä tammikuussa Matkamessuille.
  2. Alkakaa molemmat seuramaan @suvin_matkassa sekä @matkatravelfair Instagram tilejä.

Valitsen kaikkien osallistujien kesken  4 x 2kpl lippujen voittajaa matka2018 messuille. Valinta suoritetaan 2.1.2018 ja voittajille ilmoitetaan suoraan @suvin_matkassa Instagramissa. Instagram ei ole osallisena kilpailuun.

 

Onnea kaikille arvontaan!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply