Matkailu

Kohta mennään taas – talven matkasuunnitelmat

04/11/2017

Yksi kantava voima minulle arjessa ja tässä pimeässä talvessa on tulevat matkat. Kyllä, tälläkin hetkellä tuleva talvi näyttää hyvin matka täyteiseltä. I H A N A A ! ! Minkä sitä reissaajasielu levottomuudelleen voi.

Ensimmäinen matka koittaa jo ensi viikolla, kun lähdemme pidennetyksi viikonlopuksi Budapestiin. Kylpylät hoi täältä tullaan! Samalla saan myös ruksattua bucket listaltani Unkarin yli.

Lontoo ja Rooma ovat ikuisia kaupunkiloma suosikkeja <3

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Joulukuun puolessa välissä suuntaamme Thaimaan lämpöön. Matkareitti kulkee suurin piirtein näin: HKI – Chiang Mai – Pattaya – Koh Samet – Bangkok – HKI.  Sopivassa suhteessa kaupunki ja rantalomailua siis tiedossa. Eniten odotan vierailua Chiang Maissa ja kaikkia kaupungin ihania aamiaispaikkoja joita olen ihastuttavan Veera Biancan blogista poiminut. Nams, sanon minä! Ja kyllähän ne Koh Sametin rannat, Bangkokin suurenkaupungin syke ja Pattayan ostoskeskukset ovat myös kovasti odotuksissa.

Pian sitä istutaan taas tuc tucin kyydissä keskellä Bangkokin vilkasta liikennettä. Lupaan että hymyni tulee olemaan yhtä leveä tälläkin kertaa.

 

Helmikuussa odottaa puolestaan viikonloppumatka Prahaan juhlimaan avopuolison syntymäpäiviä. Odotan Prahalta paljon; keskiaikaisia kujia vanhassa kaupungissa, paikallisia oluita ja tuhtia ruokaa sekä edullista hintatasoa. Praha tuntuu olevan monen suomalaisen suosima matkakohde, ja olenkin iloinen että tämän matkan myötä pääsen sen kokemaan ja näkemään, sekä saan vedettyä myös Tšekin yli bucket listaltani.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Helmi-Maaliskuun vaihteessa on tiedossa kotimaanmatkailua, kun otamme suunnan Joensuuta. Uskokaa tai älkää, en ole koskaan Joensuussa käynyt. Saa nähdä miten kaupunki yllättää. Samalla käymme myös testaamassa Ukko-Kolin laskettelurinteet.

Rukalla on hymy herkässä rinteessä, katsotaan miten käy Ukko-Kolilla.

 

Ihania ja varmasti ikimuistoisia reissuja taas tulossa, mikä tarkoittaa tietenkin sitä että tänne bloginkin puolelle on tulossa paljon matkatarinoina.

Muistathan että voit seurata kaikkia matkojani myös Instagramissa @suvin_matkassa ja 
Facebookissa: Suvin matkassa

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 04/11/2017 at 17:41

  Oi aika makeet suunnitelmat! Budapestin kylpylät on kyllä ihania, tykkäsin kovasti.

  Mä en oo koskaan ollut Chiang Maissa (en tiedä mikä aivopieru on iskenyt, vaikka miljoona kertaa ollut Thaimaassa), mutta pelkästään noi Veera Biancan aamupalakuvat blogin puolella ja instassa on saanut mut himoitsemaan kyseisessä kaupungissa vierailua, oon niin kade sulle kun pääset niiden äärelle! :’D

  • Reply suvinmatkassa 05/11/2017 at 18:33

   Haha, näin sen somen vaikutuksen huomaa, kun matkustaa toiselle puolelle maailmaa smoothie kulhojen perässä :) Toki Chiang Mailla on varmasti muutakin tarjottavaa, ja se selviää sitten paikan päällä.

 • Reply Sini / Sini matkakuumeessa 04/11/2017 at 19:07

  Täällä myös matkat rikkovat mukavasti talvea. Mä olin muuten tämän vuoden helmikuussa Prahassa juhlimassa avopuolison synttäreitä. Se oli hyvä reissu <3

  • Reply suvinmatkassa 05/11/2017 at 18:30

   Kiva kuulla, toivotaan meillekkin sitten yhtä hyvää Prahan reissua :)

  Leave a Reply