Suomen suurin matkablogiyhteisö
Ericeira Eurooppa Matkailu Portugali

Magic Quiver Surf Lodge- hotellisuositus Ericeirassa

21/08/2017

Suositteluja on kiva antaa. Olivat ne sitten ravintola-, tai hotellisuositteluja. Silloin tietää että on hinta ja laatu ovat kohdanneet ja paikka on jollain tavalla säväyttänyt. Näin minulle kävi Magic Quiver Surf Lodgessa.

En miellä paikkaa niinkään hotelliksi. Lodge sanan perusteella kyseessä on enemmänkin majapaikka, tai kuten he sivuillaan kuvailevat,  beach escape.  Magic Quiverissa henkii surffityyli ja rantaelämä, ja juuri niitä me menimme Ericeiraan hakemaan.

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, aivan Ericeiran keskusaukion lähettyvillä, rauhallisella sivukadulla. Muutaman korttelin päästä löydät myös Magic Quiverin oman surffiliikkeen, jossa voi pysähtyä vaikka kahville tai oluelle.

 

Huoneessamme olevalla pienellä terassilla otimme aurinkoa, istuimme iltaa ja seurasimme alla olevan kadun liikennettä. Terassi oli todella kiva lisä pienessä, mutta viihtyisässä huoneessamme.

Yksityiskohdat olivat parasta MQ:ssa ja ne loivat viihtyisän tunnelman paikkaan. Ruokailuhuone toimi illan tullen  hotelliasukkaiden kokoontumispaikkana ennen illalliselle lähtöä.

Keittiöstä tarjoiltavalla aamiaislautasella tarjottiin joka aamu eri setti, oli avokadoleipää, smoothieta, chiajogurttia, tuorepuristettua mehua. Kaikkea hyvää ja terveellistä siis! Ja näiden lisäksi seisovassa pöydässä oli tarjolla kahvia, uunituoretta leipää, jogurttia ja mysliä.

 

Yö Magic Quiverissa kustantaa 49-109€, riippuen huoneen koosta. Hintaan sisältyy aamiainen ja suurimmassa osassa huoneista on joko parveke tai terassi.

Hotellia pääset ihastelemaan täältä.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply