Suomen suurin matkablogiyhteisö
Ericeira Eurooppa Matkailu Portugali

Lomalla on ihanaa – terveisiä Portugalista!

05/07/2017

Täällä sitä nyt ollaan, Ericeirassa.

Portugali on näyttäytynyt ensimmäisinä päivinä todella upeana paikkana. Ihmiset ovat ystävällisiä, ruoka on ollut aivan taivaallista, hintataso on erittäin edullinen, aurinko on porottanut ja maisemat ovat uljaat. Atlantin läheisyyden todella tuntee ja kuulee tässä pienessä rantakaupungissa.

Lomaa on nyt takana viisi päivää ja alan pikkuhiljaa tuntemaan oloni rentoutuneeksi. Se tunne kun oleminen muuttuu verkkaisemmaksi ja kiire loppuu, tietää päässeensä lomafiilikseen.

Suvi_ericeira2

Ericeiran mukulakivikujia on menty ristiin rastiin niin aamulenkeillä kun iltakävelyilläkin. Kujat ovat kapeita ja yleisilme on rosoinen. Siellä täällä näkyy tyypillisiä kaakeloituja taloja. Näitä kujia pitkin jaksaa vaeltaa, ja koskaan ei tiedä mikä pieni aukio tai suihkulähde seuraavan mutkan takaa tulee vastaan.

Ericeira_7Ericeira_1Ericeira_10Ericeira_2Ericeira_16

Olemme syöneet todella maukkaita ruokia täällä. Koska Ericeira sijaitsee Atlantin rannalla, on mereneläviä ja kalaruokia luonnollisesti tarjolla paljon. Alla olevat sardiinit hyppäsivät lähestulkoon suoraan merestä lautaselle ja olivat muuten hyviä!

Ericeira_15

Kerron Ericeirasta tarkemmin vielä omassa postauksessa. Mutta nyt odotan innolla mitä muuta Portugalilla on vielä tarjottavaa. Huomenna suunta kohti Lissabonia!

Suvi_ericeira

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply