Suomen suurin matkablogiyhteisö
Matkailu

Loma tule jo! – tulevia matkasuunnitelmia

07/06/2017

Miamin matkakertomukset alkavat lähestymään loppuaan ja on aika suunnata katseet ja ajatukset tulevaisuuteen. Heinäkuu ja kesäloma lähestyvät vauhdilla ja niin myös seuraava seikkailumme.

Kesäkuun lopulla otamme suunnan 2 viikoksi kohti Portugalia. Tästä allekirjoittanut on enemmän kuin innoissaan, sillä matka tulee olemaan ensimmäinen kertani Portugalissa.

Tulemme viettämään lomamme ensimmäiset päivät surffikaupunki Ericeirassa, siitä siirrymme Lissaboniin ja loppumatkasta matkustamme vielä Etelä-Portugaliin, Lagosin kaupunkiin.

Guggenheim Bilbao

pamplona.jpg

Suunnitelmissa on surffata, nauttia auringosta ja tehdä päiväretki Sintran kaupunkiin, joka on yksi UNESCON maailmanperintökohteista. Syödä paljon merenherkkuja, juustoja ja portugalilaisia leivonnaisia, ja nauttia viiniä. Vaeltaa Lissabonin vanhankaupungin katuja, ja tutustua sen yöelämään. Takataskusta löytyy myös liput loppuunmyydylle NOS Alive-festivaaleille katsomaan Weekendiä. Lagosissa vietämme rantaelämää. Etelä-Portugalin rannat ovat kuulema maailman kauneimpia ja kohde onkin yksi Mondo-lehden valitsemista vuoden 2017 paikoista, joita ei kannata ohittaa.

Ushuaia

San Sebastianissa

Muutaman Portugali viikon jälkeen sanomme maalle hyvästit ja jatkamme matkaa kohti Etelä-Espanjaa. Vietämme lomamme seuraavat 2 viikkoa Fuengirolassa, sieltä tehden päiväretkiä, ainakin Mijasin valkoiseen kylään. Fuengirola ja sen lähiseudut ovat niin tuttu matkakohde meille, että tarkoitus on tällä toisella puoliskolla lomaa olla vaan ja nauttia olosta, leväten tapahtumarikkaan Portugalissa vietetyn ajan jälkeen.

Fuengirolassa

Espanja

Loma tule jo!

Kuvat matkakuvia viimevuoden 4 viikon lomalta Ibizalta, San Sebastianista, Pamplonasta, Bilbaosta ja Fuengirolasta.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply