Amerikka Bahama Karibian risteily Matkailu Risteilyt

Karibian risteilyllä – paratiisi nimeltä CocoCay

05/06/2017

Kirkasta turkoosia merivettä, valkoista hiekkaa, aurinkoa ja palmupuita. Paratiisi, sanon minä!

Risteilymatkamme toinen kohde, CocoCay on Royal Caribbeanin omistama privaatti saari. Tiedossa olisi siis rantapäivä mitä parhaimmilla puitteilla ja palvelulla.

Risteilyaluksen jäädessä parkkiin kauemmas merelle, meidät matkustajat kuljetettiin pienemmillä veneillä muutaman minuutin matka tähän karibialaiseen keitaaseen, joka tarjosi valkoisen rantaviivan lisäksi mahtavat puitteet vedenalaisen maailman tutkimiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

 

 

Meidän päivä CocoCaylla koostui rantavedessä kahlaamisesta, auringosta nauttimisesta, hyvästä ruoasta, kylmistä juomista. Kaiken kruunasi tietenkin se, että saaren aurinkotuolit, päivän bbq buffet ja juomat kuuluivat risteilypakettiin.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Merivesi oli pitkään matalaa, ja kahlaamalla syvemmälle saattoi törmätä rantavesissä uivaan hai-kalaan, niin kuin matkakumppanilleni kävi!

Minä kaipasin tältä risteilypäivältä eniten rentoutumista kauniissa maisemissa. Ja voin todeta, että päivän aikana CocoCaylla ei tullut tehtyä yhtään mitään, muuta kun aurinkotuolissa makoilua ja henkeäsalpaavaa näkymää ihastellen. Kun sitä illallisen jälkeen kaatui laivan sänkyyn väsyneenä ja auringon ryydyttämänä,  mutta onnellisena, voi todeta että rantapäivä CocoCaylla oli kaikin puolin onnistunut tehtävässään.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply