Suomen suurin matkablogiyhteisö
Matkailu

Blogihaaste: 10 reissukuvaa + tarinat niiden takaa

31/05/2017

Siirrytään hetkeksi pois Miamin matkakertomuksista, sillä törmäsin eilen tähän matkakuvahaasteeseen yhdessä lempiblogissani. Koska nämä ovat aina olleet minusta niin kivoja luettavia, ja nyt minulla on vihdoinkin oma blogi, päätin tarttua heti tuumasta toimeen!

1. Kuva lentokoneen siivestä

Olen kova jännittämään lentojen nousuja. Istuessani varauloskäyntipaikalla, juttelin koko nousun ajan lentoemännän kanssa joka istui vastapäätä minua. Hän huomasi että minua pelottaa, ja alkoi kertomaan minulle tehneensä työtä jo 22-vuoden ajan. Jännitys laantui sen verran, että sain otettua vielä yhden kuvan Miamin rantaviivasta.

IMG_20170523_074206_258

2. Paras vahingossa onnistunut otos

Selfien ottamisessa liikkuvan skootterin selässä on aina riskinsä. Tällä kertaa sain ikuistettua pienen hetken itsestäni Thaimaan Koh Lantalla.

Suvi Koh Lantalla

3. Luontokuva

Suklaakukkulat Boholin saarella Filippiineillä. Hotellimme sijaitsi Alona Beachilla Panglaon saarella, joka on pieni saari kiinni Boholissa. Yhtenä päivänä vuokrasimme skootterin ja lähdimme ajamaan parin tunnin matkaa kohti suklaakukkuloita. Muistan edelleen miten kauniita maisemia ja ystävällisiä ihmisiä tapasimme tuolla ajomatkalla (ja miten puuduksissa pakarani olivat skootterin tarakalla istumisesta).

IMG_20170530_211525

4. Kuva, joka saa hyvälle tuulelle

Kun unelmat toteutuvat, saa muistot niistä aina hyvälle tuulelle. Kuva otettu Madridissa Santiago Bernabéun stadionilla, iltana jolloin pääsin katsomaan lempijoukkueeni Real Madridin Mestarien Liigan ottelua yli 80 000 ihmisen joukkoon.

IMG_4144

5. Kuva matkaseurasta

Matkaseurani hyppää kanssani uusiin seikkailuihin rohkeasti ja ennakkoluulottomasti <3

Matkaseura

6. Postikorttikuva

Kun matkustimme viime kesänä viettämään lomaa Pohjois-Espanjaan San Sebastianin kaupunkiin, en osannut kuvitella miten viehättävä kaupunki meidät ottaisi vastaan. Tässä maisemassa silmä lepäsi ja tänne tulen vielä palaamaan.

San Sebastian

7. Kuva yläilmoista

Juhannusaattona lentokoneen ikkunasta otettu kuva Ibizan saaresta vähän ennen laskeutumista. Illaksi oli tiedossa David Guettan keikka yhdellä maailman parhaimmalla ulkoilma clubilla sekä edessä kuukauden kesäloma Espanjassa.

Ibiza

8. Fiilistelykuva palmun alla

Kuva otettu Bahamalla CocoCayn-saarella. Olimme juuri aloittelemassa rantapäivää osana Karibian risteilyä. Riippukeinussa en sen enempää viettänyt aikaa, mutta koska se oli niin ”Instagram ystävällinen” oli siihen kömmittävä ottamaan kuva.

Valkoista hiekkaa, palmupuita, turkoosi meri, lämpöä = lomaa parhaimmillaan!

IMG_20170522_112805_080_resized_20170530_053334159

9. Hyvää huomenta-kuva

Oih, suosikki kahvila maailmalla, Le Pain Quotidien ja kuvassa näkyvä Granola Parfait on pakko tilata joka kerta. Tämä aamupala kuvattu Pariisissa, jossa vietimme parhaiden ystävieni kanssa unohtumattoman loman.

LePainQuotidien

10. Lempikaupunkini

New York, kaupunki jossa olen vieraillut muutaman kerran ja jonne haaveilen aina palaavani. Minulla on aivan mahtavia muistoja tästä kaupungista, kuten siskojeni kanssa vietetty loma, jossa hullu ostomania valtasi meidät. Ja kun vietimme kaupungissa kolmekymppisiäni parhaan ystäväni kanssa ja löysimme hänelle kauniin hääpuvun.

NewYork

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply