Suomen suurin matkablogiyhteisö
Amerikka Matkailu Miami

Freehand – hotellisuositus Miamiin

30/05/2017

Matkamme kolme viimeistä yötä vietimme Miami Beachilla sijaitsevassa Freehand Miami hotellissa. Hotelli sijaitsee 30-luvun Art Deco-talossa, ja allekirjoittanut ihastui hotellin miljööseen ja rentoon tunnelmaan täysillä.

Tilanteen ja kohteen mukaan yövyn matkoillani ranta bungaloweista suurkaupunkien hienoihin hotelleihin, minulle tärkeintä on aina että hotellissa on sitä jotakin.

Ja Freehandissa sitä oli. Hotelli kuvailee itseään nettisivuillaan vapaamieliseksi ja eläväiseksi – ja osuvat siinä aivan oikeaan. Tunnelma joka hotellissa ollessaan välittyi oli avoin ja rento. Silmiin tarttui kokoajan uusia pieniä persoonallisia yksityiskohtia.

Yöpymismahdollisuuksia hotelli tarjoaa jaetuista makuusaleista yksityisiin huoneistoihin, ja asiakaskunta on nuorekasta, noin kolmenkympin kummallakin puolella.

Freehand 1

Yksi parhaimmista asioista oli hotellin puutarhamainen sisäpiha.

Päiväsaikaan Bob Marleyn letkeiden rytmien soidessa tämä vihreä keidas toimi hotelliasukkaiden ajanviettopaikkana ja illan tullen se muuttui suosituksi kohtaamispaikaksi. Pihalla sijaitsevasta palkitusta The Broken Shaker baarista sai ihania drinkkejä.

Hotellin ravintola 27 – twenty seven löytyi uima-altaan laidalta, ja se tarjosi pieniä ”allas snackseja”, illallista ja brunsseja.

Freehand12Freehand 8

Pihan kupeesta löytyi myös hotellin oma yrttipuutarha ja uima-allas alue jonka äärellä vietetään kuukausittain grillibileitä. Me satuimme paikalle juuri Vegaanin BBQ:n aikaan.

Freehand 2Freehand 13Freehand 15

Hotelli tarjosi aamupalan ihanalla ja idyllisellä takapihalla. Itse aamupala oli hyvin vaatimaton, tarjolla ollessa paahtoleipää levitteen kanssa, puuroa ja muroja. Mutta hyvä kahvi ja itsetehdyt sconet nostivat hiukan sen tasoa. Tarpeen tullen hyviä aamiaispaikkoja löytyi lähikaduilta.

Freehand 10Freehand 4

Hotellin aulan viehättävä pieni kahvikärry, josta sai ostettua maukasta chai lattea.

Freehand 5

Me yövyimme omassa yksityisessä huoneistossa joka kustansi 118 euroa yöltä. Huone oli siisti ja tilava, sisältäen ilmastoinnin, mini baarin sekä safety boxin.

Pienet hauskat yksityiskohdat hyllyllä, kuten polaroid kamera ja muotikirjat, olivat kaikki ostettavissa.

Freehand 17Freehand 16

The Freehand hotelli sijaitsee Miami Beachilla osoitteessa 2727 Indian Greek Drive. Hotellilta on vain korttelin verran matkaa Miami Beachille sekä sen kyljessä kulkevalle kävelyreitille, minne oli kiva polkaista hotellilta lainaksi saaduilla polkupyörillä.

Freehand löytyy myös Chicagosta, sekä Los Angelesiin ja New Yorkiin on aukeamassa hotellit. Pitää ehdottomasti vierailla niissäkin, jos ja kun matka kohteisiin koittaa.

Lisää hotellista löydät täältä: The Freehand hotel

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply