Suomen suurin matkablogiyhteisö
Amerikka Matkailu Miami

Urbaania Miamia – Wynwood Art District

29/05/2017

Jos Miamissa ollessaan alkaa rantaelämään kaipaamaan vaihtelua, kannattaa ottaa suunta Wynwoodin alueelle Miamin keskustan pohjoispuolelle. Tämä entinen teollisuus ja varastorakennusalue on herännyt eloon sinne syntyneiden taidegallerioiden, ravintoloiden, baarien ja myymälöiden myötä. Lisäksi alueen seiniä koristavat maailmankuulujen sekä nousevien katu- ja graffititaiteilijoiden teokset.

Wynwood 4dav

Wynwood on juuri sellainen värikäs ja urbaani alue joissa viihdyn, vähän kuin koti kaupunginosani Kallio. Minulle oli siis tärkeää, että pääsen siellä vierailemaan matkallani. Niinpä yhtenä lauantaina otimme sen suunnaksi vuokra-autollamme ja meidän onneksi, satuimme alueelle juuri Wynwood Walkin aikaan, jolloin alue oli ihanan eläväinen.

Katuja pitkin olisi voinut vaeltaa tunteja ja jokainen seinä houkutteli ottamaan kuvia edessään. Pysähdyimme Street Foodia tarjoavien ruokarekkojen luokse syömään herkullisia Empanadoja, kiertelimme markkina-alueella tutkien koru ja vaate-kojuja, söimme liian nopeasti sulavat kookosjäätelöt kuumuudessa ja nautimme tunnelmasta.

Wynwood Walk on kuukausittainen tapahtuma, jolloin alueen gallerioiden, baarien ja ravintoloiden ovet ovat auki, ja kadut täyttyvät tapahtumista. Tapahtuman ajankohta on aina kuun toinen lauantai. 

Wynwood 5Wynwood 6Wynwood 1Wynwood 9Wynwood 11

When you see a wall like this, you know what to do

dav

Matkamme viimeisenä iltana päätimme ottaa suunnan taas kohti Wynwoodia. Pienen googlettelun jälkeen kävi ilmi, että myös yöelämä on varsin eläväistä tällä alueella. Ei siis muuta kuin ykköset päälle ja Uber alle.

Päädyimme syömään The Butchers Shop nimisen ravintolan idylliselle terassille, jossa söin suussa sulavimman hampurilaisen, mitä olen koskaan syönyt. Viihdyimme terassilla muutaman tunnin ajan syöden ja terassin tunnelmasta nauttien.

Lähtiessämme jatkamaan matkaa ruokailun jälkeen, alkoivat lähistön yökerhojen jonot olemaan jo sen verran pitkiä, emmekä jaksaneet jonottaa, joten päädyimme vielä drinksuille SuViche -ravintolan terassin hauskoille keinuille ennen kuin lähdimme takaisin kohti Miami Beachia ja hotelliamme.

Wynwood 8
Wynwood 12Nightlife Miami

Suosittelen todella vierailemaan Wynwoodissa jos Miamissa päin joskus seikkailee.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply