Suomen suurin matkablogiyhteisö

Winter Sunset

-Helsinki, tammikuu 2018-

Sain tällä viikolla vahvistuksen, että muutan keväällä Kumpulaan eli kyllä; musta tulee taas lähiöläinen. No ei nyt ehkä ihan. Mutta kauemmas keskustasta kuitenkin. Oon tykännyt hirveesti asua Kalliossa, mutta pienet neliöt varsinkin keittiössä ja vessassa rajoittavat aika paljon, joten mielessä on ollut jo pitkään muutto. Tämä vuosi tulee olemaan monella tapaa muutoksien vuosi, sillä vaihdan työpaikkaa ja samalla myös alaa. Eli paljon kaikkea jännää tulossa, iik!

Kalliohan on sijainniltaan ja kulkuyhteyksiltään aivan loistava paikka asua, mutta pienten neliöiden lisäksi huomaan, että kaipaan ehkä hiukan enemmän luontoa (muutakin kuin Töölönlahtea) sekä rauhallisempaa asuinympäristöä. Mulla on ollut mieletön tuuri siinä, että taloyhtiö ja -rappu sinänsä ovat todella rauhallisia, mutta kyllähän tuossa Hesarilla ja Piritorilla sattuu ja tapahtuu harva se päivä. Missä ei ole mitään vikaa sinänsä, tykkään kun on elämää ympärillä ja enemmänkin mua ahdistaisi asua syrjässä, mutta ehkä oon sitten sen verran tuusulalainen, että kaipaan myös sitä luontoa ja rauhaa. Ja ainakin tämän päivän käppäilyjen mukaan sitä kyllä Kumpulasta ja sen ympäristöstä löytyy! Mutta ei kuitenkaan liikaa ;)

Käveltiin maman kanssa Kumpulasta Annalaan ja Annalan puistojen ja puistikkojen läpi Vanhaankaupunkiin ja Vanhankaupunginkoskelle. Takaisin päin käveltiin sitten Arabianrantaa pitkin. Suosittelen kyllä ehdottomasti käymään ainakin tuolla Vanhankaupunginkoskella. Ihan mielettömät maisemat ja kävelyreitit. Odotan jo nyt, että pääsen sinne uudestaan kevät-ajalla. En ole oikeastaan mikään talvirakastaja at all, mutta kyllä tällaset nollan pinnassa olevat aurinkoiset talvipäivät tarjoavat aika hienot puitteen ulkoilulle. Ja totesinpahan vaan taas kerran tänään, että on Helsinki vaan upea kaupunki.

Nyt joka puolella taas influenssaa ja keuhkokuumetta ja mitä vielä muuta ja meinaa itselläkin tässä olla pieni kaktus kurkussa, joten muistakahaan kamut pestä käsiä ja syödä C- ja D-vitamiinia!

 Stay safe x

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Share this post

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail