Who am I

Täällä kirjoittelee 20+ opiskelija pääkaupunkiseudulta. Vuosi 2015 tuli vietettyä suurimmaksi osaksi Ranskassa, ja nyt olen saapunut Suomeen päättämään koulun loppuun. Valmistumisen jälkeen tiet ovat avoinna, joten saa nähdä minne elämä kuljettaa. Haaveena olisi asua ainakin Englannissa.

Intohimojani ovat mm. matkailu, eri kielet ja kulttuurit, ruoka ja urheilu, valokuvaus sekä lukeminen ja elokuvat. Aloitin blogin kirjoittamisen, koska yksinkertaisesti rakastan kirjoittaa. Halusin myös kirjoittaa omia ajatuksiani ja kokemuksiani ylös muistiin, sekä jakaa näitä Suomessa oleville läheisille. Tärkeimpiä asioita maailmassa minulle ovatkin perheeni ja ystäväni.

Olen tempperamenttinen haaveilija, joka heittäytyy eri tilanteisiin täysillä, mutta tarvitsen elämääni myös suunnitelmallisuutta. Pidän itseäni herkkänä romantikkona ja samalla olen kuitenkin itsevarma ja itsenäinen. Olen myös määrätietoinen ja haluan saavuttaa tavoitteeni, mutta samalla pidän kaikki ovet avoinna. Viimeiset pari vuotta ovat olleet minulle kasvamisen ja itsenäistymisen aikaa, ja nyt tuntuukin, että olen vihdoin saavuttanut jonkinlaisen tasapainon elämässäni.

Toivottavasti saat tästä blogista pientä iloa elämääsi tai vinkkejä matkaa varten!