Suomen suurin matkablogiyhteisö

Snapshots of Amsterdam // Throwback to winter 2017

Nyt kun uusi reissu on vihdoin tulossa (lennän huomenna Italiaan), oli aika tsekata kamera ja sieltäpä löytyi vielä kuvia viime helmikuulta, kun pysähdyttiin mennen tullen Amsterdamissa matkalla Madeiralle. Hauskasti sattui nyt samaan aikaan, että huomenna toinen välilasku on myös  Amsterdamissa, kun suuntana on Sardinia.

Viimeinen kesä, ja kevät, ja talvi vuosi on ollut suht haastavaa aikaan itselle. Aikuiselämä on toden teolla alkanut, ja arki on todella iskenyt päin kasvoja nyt valmistumisen jälkeen. Pikkasen joutuu tässä hakemaan sitä ns. ”omaa juttua” ja sen lisäksi, että Suomi ja suomalaiset välillä ahdistaa, ylipäätänsäkin ihmiset ja heidän ignoranttius ja kapeakatseisuus pistää vihaksi tässä maailman menoa seuratessa.

Mutta ei pahaa ilman hyvää; ehdottomasti oppimisen ja kasvamisen aikaa eletään ja töissäkin työtehtävät laajenevat ja vastuu kasvaa, mikä on ehdottomasti hyvä asia. Perhe ja ystävät ovat pääasiassa terveitä ja elämä soljuu eteenpäin. Ite taas innostunu kunnolla treenaamaan ja kokkailemaan enemmän. Kitarallakin oon oppinut soittamaan jopa 8 sointua! :D kyllä tämä tästä.

Nyt tulevan viikon Italian reissun lisäksi tiedossa syksyllä trippi Amsterdamiin maman kanssa ja suunnitelmissa lähteä myös Lontooseen joulukuussa. Haaveilen myös maisemanvaihdoksesta tässä jossain vaiheessa, joko jonkun lämpimän lomakohteen muodossa, mutta myös nuo Brittein saaret vetävät edelleen vahvasti puoleensa. Olenkin jo tästä saattanut mainita muutaman kerran täällä blogissakin.. Joten saas nähdä mitä tämä loppuvuosi ja ensi vuosi tuo tullessaan!

Kuitenkin, helmikuussa meno- ja paluumatkoilla käytiin Amsterdamissa n. 3-4 tunnin ajan ja kerkesin jo siinä ajassa rakastua kaupunkiin. Innolla odotan pitkää viikonloppua siellä marraskuun alussa! Uniikkia arkkitehtuuria, chilliä meininkiä ja paikallista ruokaa ja kulttuuria, turreilusta riippumatta. Ainakin pari museota olisi tarkoitus käydä silloin tsekkaamassa, mutta jos on ehdotuksia mitä talviaikaan Dameissa kannattaa tehdä, niitä otetaan ilolla vastaan!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin: Arrideverci!

xx Susa

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Share this post

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail