Suomen suurin matkablogiyhteisö

Merry Christmas – London & Paris edition

Hiljaa, hiljaa, joulun kellot kajahtaa.. Riemuitkaa jne. Saavuin eilen Suomen maan kamaralle Lontoon ja Pariisin reissun jälkeen ja gosh what Christmas feels! Lontoo ja Pariisi on aivan upeita joulukaupunkeja ja nyt Suomeen pitäisi tulla jouluksi vielä luntakin. Quite nice I would say.

Winter Wonderland in Hyde Park

Piccadilly Circus Christmas lights

Cute little street in Kensington

Kuuden päivän loma tuli todellakin tarpeeseen ja nyt vielä tässä pari vapaapäivää jäljellä ennen töihin paluuta välipäivinä. Sain sopivasti juuri ennen lomaa vahvistuksen mun tulevaisuuden suunnitelmista, joten ensi vuosi tulee olemaan taas muutosten vuosi. Näyttää siis siltä, että muutto isompaan kämppään ensi vuonna toteutuu muiden muutosten lisäksi, mutta lomia ei kyllä kauheasti tule olemaan. Eli reissut jää varmaan aika vähälle. Mutta, rupesin jo suunnittelemaan parin viikon lähtöä lämpimään ensi talveksi ja jos vain lomaa ja reissuseuraa saan niin joki Etelä-Amerikka tai Aasia tai Uusi-Seelanti vois olla seuraava reissukohde.

Christmas in Kensington palace

Sunny day with Christmas vibes in Hyde Park

Pariisissa ei ollut tänä vuonna enää joulukatua Champs-Elyséellä; tulee kuulemma liian kalliiksi järjestäjille eikä sen takia enää järjestetä. Olin aika pettynyt tästä, koska odotin todellakin, että saan juoda kupin vin chaudia valojen keskellä, mutta menin sitten onneksi näkemään kaveria La Defenselle, missä oli Marché de Noël! En ollut aikasemmin käynytkään La Défensella ja oli todellakin aika hienon näköistä olla joulutorilla sumun keskellä korkeiden rakennuksien ympäröimänä.

Joyeux Noël à La Défense

Come to mama – vin chaud

Näin joulun ja uudenvuoden aikaan moni varmasti katsoo taas kulunutta vuotta ja tekee lupauksia ensi vuodelle tai muuta vastaavaa. Niin myös minäkin tänä vuonna. Kulunut vuosi ei ole taaskaan ollut mikään helpoin, sillä kasvu- ja aikuistumiskriisiä on ehdottomasti ollut ilmassa. Mutta näitä tällaisia vuosia ja aikoja osaa varmasti arvostaa enemmän mitä vanhemmaksi tässä tulee. Ja mitä vanhemmaksi sitä tulee, tajuaa että elämän ei varmaan kuulukaan olla helppoa. Ei timantteja ilman paineita, amirite? Niinpä mun lupaukset ensi vuodelle on yrittää nauttia pienistä hetkistä entistä enemmän, pitää itsestäni huolta sekä fyysisellä että mentaalisella tasolla ja yrittää tehdä hyviä pieniä tekoja ympärilläni oleville ihmisille. I am a cliché, what can I say ;)

One of the many Christmas trees in Paris

Le dôme de Marais

Modern Christmas tree in La Défense

Anyway, mulla on nyt tänä jouluna tavoitteena sulkea puhelin, some ja liiallinen uutisvirta ja rauhoittua ja keskittyä hetkeen. #somelakko and all that. Eli, myös blogi sulkeutuu ja palaa sitten varmaan uudenvuoden jälkeen Lontoo ja Pariisi -aiheisilla teksteillä. Näihin mietteisiin: Merry Christmas! Joyeux Noël ! Féliz Navidad! God jul! Ja hyvää joulua ❤

x Susa

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Share this post

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail