London on my mind: Beautiful Kensington and Belgravia

-Lontoo, joulukuu 2017-

Hyvää sunnuntaita! Istuskelen sängyllä villasukat jalassa ja viltti jalkojen päällä ja kylmä on silti. Mutta pakko silti myöntää, että ihan kivaa kun on ollut lunta nyt tällä viikolla maassa. Hiukan enemmän valoa. Varsinkin kun vietin viime viikon sängyn pohjalla flunssan kourissa. Kuten varmaan puolet suomalaisista. Nyt alkaa onneksi hiukan helpottaa ja huomenna ajattelin mennä jopa salille. Tästä taas lähtee JEA. Kaveri laittoi mulle meemin, että ”ei kannata harmitella, että on kipeenä tammikuussa, kun salit on kuitenkin niin täynnä, ettei sinne mahdu”. Truuu.

Reissukuume jyllää edelleen ja meinaa harmittaa ihan pirusti, että ei oo nyt mitään reissua suunniteltuna tälle vuodelle. Onneksi on sentään kaikkia muita kivoja juttuja tulossa niin se helpottaa reissukipuja, mutta silti kuumottelee koko ajan ostaa lennot jonnekin. Pääsiäinen olisi otollinen aika reissulle muuten, mutta muutto taitaa ajoittua juuri sille viikonlopulle niin pitää varmaankin malttaa olla vain Suomessa. Pitkiä viikonloppujakaan ei taida olla tiedossa lähiaikoina lomapäivien nollautuessa, mutta hei ainakin saan mun käyttämättömät lomat rahana. Menee siis kerrankin kunnolla rahaa säästöön mm. matkustamista varten. Toki muutto tulee viemään osan matkakassasta, kun laitetaan koti uusiksi. Pesukone pitää ostaa ja jossain vaiheessa uusi sänky ja ruokailuryhmä plus kaikennäköstä pientä kuten uudet verhot ja päiväpeitto. Hyvä siitä tullee.

Ensi talvena haluaisin lähteä pariksi viikoksi jonnekin Etelä-Amerikan maista ja Brysseliin olisi myös kiva vihdoin päästä tänä vuonna, kun pari kaveriakin asuu siellä. Edinburgh ja UK nyt muutenkin aina siintää mielessä, mutta muuten ei oikeastaan ole Eurooppa-kohteita kauheasti mielessä. Eli kaukomaille käy tie. Ja pitää koittaa nyt vaan olla kärsivällinen (not my best virtue), koska tulevaisuudessa tulee varmaan sitten töiden kautta reissattua ihan riittävästi. Minkäs teet, kun maailma on niin mielenkiintoinen!

Tämän postauksen kuvat ovat tosiaan Lontoosta viime joulukuussa. Yövyttiin Kensingtonin alueella, koska en ollut käynyt siellä kunnolla aikasemmin ja halusin olla Hyde Parkin lähettyvillä. Luin myös novellin nimeltä Belgravia, minkä takia kyseisen alueen läheisyys oli myös plussaa. Kensingtonin kaduilla kävellessä huokailin ärsyttävän monta kertaa ”ah voisin asua täällä”.

Tää viikko oli kyllä monella tapaa tosi hyvä viikko, jos ei flunssasta parantumista lasketa. Töissä ollut oikein mukavaa, kun ei ole ollut niin kiire ja saanut rauhassa klousata asioita, mitä ei ole ikuisuuteen kerennyt tekemään. Ja tullut monia hetkiä, kun melkein vaan hypin tasajalkaa, kun oon niin innoissani tulevista jutuista! Life is gooood.

À bientôt! Susa xx

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Share this post

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail