Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Viikonlopun menovinkki: Down by the Laituri valtaa jälleen Turun

Down by the laituri tunnelmia vuodelta 2014. artikkelin kuva
Suomen matkailu
Suomen vanhin kaupunkifestivaali Down By the Laituri viihdyttää tällä viikolla Turussa.
Teksti: Anu Vaheristo
Päivitetty: 31.07.2015
facebook   whatsapp

Turun urbaanein kesätapahtuma

Suomen vanhin kaupunkifestivaali Down by the Laituri käynnistyi tiistaina 28. heinäkuuta. Festivaali on vallannut Turun keskustan ja Aurajoen rannat joka kesä jo vuodesta 1988 asti. Tänä vuonna juhlat jatkuvat lauantaihin 1. elokuuta saakka.

Urbaani kaupunkifestivaali kokoaa yhteen kiinnostavimmat bändit, nousevat tähdet sekä paikalliset suuruudet. Esiintyjäkaarti edustaa useita erilaisia tyylilajeja. Tarjolla on niin rockia, poppia kuin iskelmääkin.

Festariohjelmassa on nähty jo muun muassa Paula Koivuniemi, Jonne Aaron, Neljä Ruusua, Happoradio sekä legendaarinen suomalainen rock-yhtye Juliet Jonesin Sydän. Perjantaina nautitaan rankempi rock-kattaus kun lavalle nousee Stam1na, Kotiteollisuus ja CMX. Lauantaina kuunnellaan puolestaan Lauri Tähkää, Jannaa sekä Juha Tapiota.

Down by the Laituri -tapahtumaan kuuluu myös paljon oheisohjelmaa. Tarjolla on laituritansseja sekä ikärajattomia tapahtumia. Turun baareissa juhlat jatkuvat aamun pikkutunneille saakka. Rakkauden festivaaliksikin kutsuttu tapahtuma ei ole unohtanut myöskään sinkkuja. Lauantaina järjestetäään sokkotreffit lennosta sekä Pop up Speed dating -tapahtuma.

Lisätietoja: Down by the Laiturin virallisilta verkkosivuilta

Kuva: Flickr / Jani Virtanen

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.