Kuva: Raakkel Närhi
Turku

Vielä ehdit nauttia kesäisestä Turusta – katso kuvat ja lähde kaupunkilomalle

Turku on ihana kesäkaupunki, jonne matkailijoita houkuttelevat kaunis saaristo, kulttuurihistorialliset miljööt sekä lukuisat kesätapahtumat.

Kaupunkiin vai saaristoon?

Suomen vanhin kaupunki Turku herää kukoistukseensa kesällä. Nähtävää ja koettavaa on aivan keskustassa, mutta myös kaupungin laitamilla. Historian- ja kulttuurinystävälle nähtävää tarjoavat ainakin Turun Linna sekä Tuomiokirkko. Luonnonystävän puolestaan kannattaa suunnata kohti Turun saaristoa, johon voi tutustua risteilyllä, polkupyörällä tai omalla autolla.

Lukuisat kesätapahtumat houkuttelevat kaupunkiin vuosittain niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin matkailijoita. Vuosittain järjestettävä Ruisrock sekä Down By The Laituri keräävät musiikinystävät yhteen. Urheiluihmiset puolestaan kokoontuvat seuraamaan yleisurheilua ja jalkapalloa. Myös Paavo Nurmi Maraton täyttää kaupungin innokkaista sporttaajista.

Turku tarjoaa nautintoja myös hyvän ruoan ystäville. Ravintolat tarjoavat niin kotimaisia herkkuja kuin ulkoimaisia makuja. Kesäpäivään Turussa kuuluu ehdottomasti myös virvokkeiden nauttiminen jokilaivoilla.

Katso kuvat kesäisestä Turusta ja ihastu kaupunkiin!

Käyttäjän @kaupunkia jakama julkaisu

Henkilön Riikka (@riguli) jakama julkaisu

>> Lue lisää vinkkejä Turkuun Rantapallon kohdeoppaasta!

Kuvat: Raakkel Närhi ja Instagram

Päivitetty: 26.7.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (5 votes, average: 4,60 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia