hero taustakuva

Missä syödä Helsingissä? 30 suosikkiravintolaa – vinkit lounaalle ja päivälliselle

Shutterstock artikkelin kuva
Suomen matkailu
Vieraile näissä paikoissa tai tilaa ruokaa kotiin - löydä uusi suosikkisi niin lounaalle kuin päivällisellekin!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 07.07.2020
facebook   whatsapp

Helsingin parhaat lounaspaikat

1. Fisken på Disken, Kamppi

Helsingin keskustassa sijaitsevan Kampin ostoskeskuksen viidennen kerroksen ravintolamaailma on täynnä vaihtoehtoja. Yksi niistä on kalaravintola ja seafood-baari Fisken på Disken, joka taipuu niin rennoksi lounasravintolaksi kuin tunnelmalliseksi illallispaikaksikin.

Pääraaka-aineita ovat tietysti kala ja äyriäiset, mutta ravintolasta saa myös liha- ja kasvisruokia. Ravintolan nimikkoannos on herkullinen lohikeitto, jota on saatavilla myös lounasaikaan päivällisaikaa edullisempaan hintaan.

Lounaalla on saatavilla yksittäisten annosten lisäksi kolmen ruokalajin lounasmenu. Lounasta on tarjolla maanantaista perjantaihin kello 11.00–15.00.

Fisken på Disken
Kortteli

2. Lie Mi, Töölö

Runeberginkadulla sijaitsevassa Lie Mi -ravintolassa pääsee herkuttelemaan vietnamilaisilla mauilla. Lie Mi hurmaa rennolla tunnelmalla, herkullisella ruoalla ja kohtuullisilla hinnoilla, joten se on helppo valinta vaikkapa kaveriporukan kokoontumispaikaksi.

Vietnamilaisen keittiön klassikkoannos on pho-keitto, josta on ravintolassa saatavilla erilaisia versioita. Pho-keiton lisäksi listalla on esimerkiksi kesärullia, nuudelisalaatteja sekä lämpimiä riisi- ja nuudeliannoksia.

Lie Mi tarjoilee lounasta arkipäivisin kello 11.00–14.30. Töölön lisäksi ravintolalla on toimipisteet Kampissa ja Kalliossa.

Henkilön Lie Mi (@lie_mi) jakama julkaisu

Lie Mi
Runeberginkatu 56

3. Café Huvila, Töölö

Hakasalmen huvilan pihalla sijaitseva Café Huvila on sympaattinen lounaspaikka ja kahvila, jonka pieni lounaslista sisältää kolme vaihtoehtoa: salaatin, keiton ja viikon erikoisannoksen. Keitto ja salaatti vaihtelevat päivittäin, ja tarjolla on yleensä sekä kasvis- että liha- tai kalavaihtoehto.

Huvilan leipä on erinomaista ja tunnelma mutkatonta. Kesäisin kahvilan edustalle katetaan istumapaikkoja, jolloin lounastaminen onnistuu myös ulkosalla.

Café Huvilan lounas katetaan arkisin kello 11.00–14.00. Lounaslista julkaistaan viikottain Huvilan Facebook-sivuilla.

Café Huvila
Mannerheimintie 13 B

4. Hoku, Kamppi

Japanilais-havaijilaista ruokaa tarjoileva Hoku on Kampin Kortteleiden suosituimpia ravintoloita, mikä näkyy erityisesti lounasaikaan pitkälle ravintolan ulkopuolelle ulottuvissa jonoissa. Lounaslistalla on niin kylmiä kuin lämpimiäkin vaihtoehtoja, ja annokset ovat paitsi kauniita myös herkullisia.

Hokun lounasvaihtoehtojen hinnat ovat 12–17 euroa. Lounas tarjoillaan arkipäivisin kello 11.00–15.00.

Hoku
Urho Kekkosen katu 1

5. Pompier Espa, Kaartinkaupunki

Nimensä mukaisesti Eteläesplanadilla sijaitseva tyylikäs Pompier on suosittu erityisesti business-lounailla, mutta soveltuu erinomaisesti myös mutkattomaan lounasruokailuun. Lounasmenu vaihtuu päivittäin ja sisältää pöytiin tarjoiltavan lämpimän ruoan, salaattipöydän, keiton ja tuoreen leivän.

Tarjolla on perinteikkäitä ruokia, jotka on valmistettu huolella. Lounas on tarjolla arkisin kello 11.00–14.00.

Pompier Espa
Eteläesplanadi 8

6. Dylan Marmoripiha, Kluuvi

Buffet-lounaiden ystävät ihastuvat Dylan Marmoripihan valikoimaan, jossa on tarjolla eri makuja hyvin kattavasti. Lounasaikaan pöytiin katetaan monipuolinen salaattibuffet sekä useita lämpimiä ruokia, minkä lisäksi tarjolla on myös jälkiruokaa.

Tarjolla on useita vaihtoehtoja eri ruokavalioille, ja päivittäin saatavilla on myös vegaaninen vaihtoehto.

Ravintolan sijainti Alvar Aallon suunnittelemassa Rautatalossa luo lounaalle erityiset puitteet. Lounasta on tarjolla arkisin kello 10.30–14.00.

Dylan Marmoripiha
Keskuskatu 3 a

7. Café Veranda, Töölö

Finlandia-talon yhteydessä toimiva Café Veranda on rauhallinen lounaspaikka, missä voit herkutella monipuolisella salaattibuffetilla sekä maukkaalla keitolla. Töölönlahdelle avautuva näkymä ja laadukas ruoka tekevät Café Verandasta todellisen löydön.

Galleria Verandassa voi nauttia lounaan yhteydessä myös vaihtuvista näyttelyistä. Kahvilaan on käynti Töölönlahden puolelta.

Lounas tarjoillaan maanantaista perjantaihin kello 11.00–14.00.

Café Veranda
Mannerheimintie 13 b

8. Kuusi palaa, Kamppi

Mannerheimintiellä sijaitsevan Marski by Scandic -hotellin yhteydessä toimivan Kuusi Palaa -ravintolan lounaalla on saatavilla muutama lämmin vaihtoehto, keitto sekä kattava salaattibuffet. Hintaan sisältyy myös kahvi tai tee. Tarjolla on kasvisvaihtoehto päivittäin.

Edullinen lounas on helppo valinta paitsi hotellivieraille myös Mannerheimintien kupeessa työskenteleville kaupunkilaisille. Ravintola on tunnelmallinen ja sen kaunis sisustus houkutteleva.

Kuusi Palaa -ravintolan lounas on tarjolla arkisin kello 11.00–14.00. Huomaatko Kuusi palaa -ravintolan nimen kaikki merkitykset? Vihjeitä niihin löydät ravintolan ikkunoista.

Kuusi Palaa
Mannerheimintie 10

9. Green Hippo Cafe, Punavuori

Punavuoren kaupunginosassa sijaitseva green Hippo Cafe tunnetaan kasvispainotteisista ja kevyistä annoksista. Lounaslistalla on viisi vaihtoehtoa, ja annoksiin on saatavilla myös lisäproteiini. Green Hippo Cafessa on tarjolla lisäksi viiden euron lounasviini.

Trendikäs ravintola satsaa kauniisiin annoksiin ja persoonalliseen sisustukseen. Lounaalla voi herkutella arkipäivisin kello 11.00–14.00.

Green Hippo Cafe
Punavuorenkatu 2

10. Kolmon3n, Kallio

Modernia pohjoismaista ruokaa tarjoileva ravintola Kolmon3n on herkullinen lounaspaikka, jossa on mahdollisuus nauttia astetta paremmasta lounaasta. Tasokkaan ravintolan tyylikkäät annokset ja herkullinen ruoka houkuttavat palaamaan.

Kolmon3n tarjoaa lounaan, jossa on valittavana neljä vaihtoehtoa, joista yksi on päivittäin vaihtuva kala-annos. Hinnat vaihtelevat 10,70 eurosta 14,90 euroon.

Lounasta tarjoillaan arkisin kello 11.00–15.30, joten Kolmon3n tarjoaa mahdollisuuden nauttia myöhäistä lounasta.

Kolmon3n
Kolmas linja 11

11. Levain, Töölö

Leipomo-ravintola Levainin valikoima pohjautuu sesongin raaka-aineisiin ja hyviin makuihin. Lounasaikaan tarjolla on useita vaihtoehtoja nälän suuruudesta riippuen, ja lounaslistalla on muun muassa keittoa, salaattia ja annoksia, joissa leipä on suuressa roolissa.

Ravintola ei ole hintatasoltaan edullisimmasta päästä, mutta kun kaipaat uunituoretta hapanjuurileipää ja kuvankauniita annoksia, on Levain erinomainen valinta.

Lounasta on tarjolla maanantaista perjantaihin kello 11.00–15.00. Levainilla on Töölön lisäksi toimipiste myös Punavuoressa.

Levain
Runeberginkatu 29

12. Social Burgerjoint, Kluuvi

Hampurilaisketjun lounasburgeri osoittaa hampurilaisherkuttelun sopivan erinomaisesti myös lounaaseen. Citycenter-ostoskeskuksessa sijaitseva Social Burgerjoint tarjoilee lounasaikaan paitsi kuukausittain vaihtuvaa lounasburgeria myös muita ruokalistan hampurilaisvaihtoehtoja.

Social Burgerjointilla on Helsingissä kolme toimipistettä, ja Citycenterissä kymmenen euron lounasburgeri on tarjolla kello 11.00–16.00.

Social Burgerjoint
Kaivokatu 8

13. The Cock, Kaartinkaupunki

Jos rakastat hyvää keitto- ja salaattilounasta, on Kasarmitorin laidalla sijaitseva The Cock hyvä valinta. Ravintolan 13 euron hintaiseen lounaaseen sisältyvät runsas salaattibuffet ja kaksi erilaista keittoa sekä kahvi tai tee.

The Cock on Richard McCormickin ja Ville Relanderin perustama ravintola, joka houkuttelee kävijöitä lounasajasta myöhäiseen iltaan. Myös lounaalla tunnelma on rento ja mutkaton.

The Cock
Fabianinkatu 17

14. Lemon Grass, Kallio

Thaimaalaista ruokaa tarjoileva Lemon Grass on paikka, jonne on syytä suunnata lounaalle hyvissä ajoin, sillä ravintolan ulkopuolella saa yleensä jonottaa. Neljä vaihtoehtoa ja maustetut ruoat vievät kävijät Thaimaan herkullisimpien makujen äärelle, ja valinnanvaraa riittää jokaiseen makuun.

Lemon Grass on sisustukseltaan varsin yksinkertainen, ja ravintolassa päähuomio onkin annoksissa. Lounasta on tarjolla arkisin kello 11.00–15.00.

Lemon Grass
Kolmas linja 12

15. Harju 8, Kallio

Kukkakaupan ja ravintolan yhdistelmä, Kalliossa sijaitseva Harju 8 on rento lounaspaikka. Saatavilla on kuusi vaihtoehtoa, joista kaksi on päivittäin vaihtuvaa keittoa.

Lounasta tarjoillaan maanantaista perjantaihin kello 11.00–15.00. Lounasannosten hinnat vaihtelevat 10–15 euron välillä. Ravintolan yhteydessä toimii myös Harjun kukka -kukkakauppa, joka on avoinna myös lounasaikaan.

Harju 8
Harjutori 8

Helsingin parhaat illallispaikat

1. Gaijin, Punavuori

Bulevardin ja Yrjönkadun kulmassa sijaitseva tyylikäs Gaijin yhdistelee Japanin, Korean ja Pohjois-Kiinan perinteisiä makuja modernilla otteella. Ravintolan omistajat Tomi Björck ja Matti Wikberg saivat idean ravintolan perustamisesta omilla Aasian-matkoillaan.

Ravintolan erikoisuus on yhdeksän ruokalajin Gaijin-maistelumenu, johon on koottu yhteen kiinnostavimmat makuelämykset. Menut tarjoillaan aina koko pöytäseurueelle jaettavaksi ja niihin on suunniteltu myös viinisuositukset.

Gaijin-menun lisäksi ravintolalla on kaksi muuta maistelumenua, mutta illallista voi tilata myös à la carte -listalta. Gaijinissa kannattaa maistella myös idän mauista vaikutteita saaneita cocktaileja.

Gaijin
Bulevardi 6

2. Via Tribunali, Torikorttelit

Pizzan ystävien ykköskohde Helsingissä on Sofiankadulla sijaitseva Via Tribunali -pizzeria, joka vie makumatkalle Italiaan. Ravintolan valtti on perinteinen napolilainen pizza, joka paistuu 450-asteisessa avotuliuunissa. Herkullisen pizzan lisäksi ravintolan suosioon on vaikuttanut ystävällinen palvelu.

Ravintolan lyhyt ruokalista koostuu muutaman alku- ja jälkiruoan lisäksi pelkästään pizzavaihtoehdoista. Laadukkaista raaka-aineista valmistetuissa pizzoissa on napolilaisia perinteitä noudattaen yksinkertaiset täytteet, ja listalta löytyvät esimerkiksi klassikkopizzat Margherita ja Marinara.

Suosittu ravintola ei ota pöytävarauksia, joten pöytää voi joutua odottamaan hieman vaikkapa baarin puolella aperol spritz -klassikkojuomaa siemaillen.

Via Tribunali
Sofiankatu 4

3. Olo, Kauppatori

Helsingin harvoihin Michelin-ravintoloihin lukeutuva Olo on tyylikäs ja tunnelmallinen fine dining -ravintola, jossa tarjoillaan suomalaisia makuja hienostunein vivahtein. Saatavilla on pelkästään maistelumenu, jota on tarjolla pitkänä ja lyhyenä versiona.

Pieni ravintola koostuu kolmesta tilasta, joissa on istumapaikat yhteensä 34 hengelle. Lisäksi tiloissa on 12 hengen kabinetti sekä kahden hengen Chef’s table, missä keittiön työskentelyä voi seurata lähietäisyydeltä koko ruokailun ajan.

Aivan Olon naapurissa toimii pääravintolaa rennompi sisäpiharavintola Garden by Olo. Lasikaton alla nautitut ateriat henkivät pohjoismaista tunnelmaa, mutta niissä on myös ripaus aasialaista makumaailmaa.

Olo
Pohjoisesplanadi 5

4. Yes Yes Yes, Punavuori

Yes Yes Yes -ravintola on kasvissyöjän paratiisi, sillä ravintolassa tarjoillaan pääasiassa kasviksista loihdittuja herkkuja. Monet ravintolan annoksista soveltuvat myös vegaaneille tai niistä voi erikseen pyytää vegaanisen version.

Ravintolan ruokalista koostuu esimerkiksi pikkunaposteltavista, salaateista, tandoorileivän kanssa tarjoiltavista dipeistä sekä tuhdimmista pääruoka-annoksista. Annoksia on tarkoitus tilata pöytäseurueen kesken rennosti jaettavaksi. Avuliaalta henkilökunnalta kannattaa kysyä suosituksia kiinnostavista annoksista ja omalle seurueelle sopivasta annosmäärästä.

Yes Yes Yes toimii myös baarina, jonne voi poiketa myös cocktaileille. Cocktailit ovat ravintolan teemaan sopivia versioita klassikkojuomista, minkä lisäksi Yes Yes Yesillä on kattava viinilista.

Yes Yes Yes
Iso Roobertinkatu 1

5. Juuri, Kaartinkaupunki

Tunnelmallinen Juuri on suomalainen ravintola, jossa kotimaiset kauden raaka-aineet pääsevät loistamaan. Korkeavuorenkadulla sijaitseva ravintola hyödyntää ruoanvalmistuksessa muun muassa villiyrttejä ja lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Vuonna 2004 avattu ravintola on ylistys suomalaiselle ruoalle. Erikoisuutena ovat esimerkiksi suomalaiset tapakset eli sapakset ja olut, joka on peräisin seinän takana sijaitsevasta panimosta.

Ravintolan mutkaton tunnelma, ensiluokkainen palvelu ja erinomainen ruoka luovat mainiot puitteet ruokaelämyksille. Illallisaikaan on saatavilla paitsi perinteinen à la carte -lista myös maistelumenuja.

Juuri
Korkeavuorenkatu 27

6. Purpur, Kaartinkaupunki

Näyttelijä Ville Haapasalon omistama Purpur vie kertaheitolla keskelle georgialaisen keittiön makuja. Tunnelmallinen ravintola on omiaan rentoon illanviettoon, jossa pääosassa on ruoka. Annokset sopivat erinomaisesti jaettavaksi, ja ruokalistalla on monia gruusialaisen keittiön kulmakiviä.

Ravintolan sisustus henkii georgialaista tunnelmaa, samoin ruokalista. Tarjolla on muun muassa pelmenejä, lihatäytteisiä khinkaleja, lobio-papupataa sekä juustoista hatsapuri-leipää. Annokset ovat melko tuhteja, joten ravintolaan kannattaa suunnata nälkäisenä.

Helsingin Purpur sijaitsee aivan Esplanadin puiston läheisyydessä, joten sijainti on niin matkailijoiden kuin paikallistenkin kannalta ihanteellinen.

Käyttäjän @the0ri0n jakama julkaisu

Purpur
Rikhardinkatu 4

7. Grön, Kamppi

Michelin-tähden saavuttanut ravintola Grön panostaa niin laadukkaaseen, kasvispainotteiseen ruokaan kuin viihtyisän ja rennon ilmapiirin luomiseen ravintola asiakkaille.

Grönin lista koostuu ainoastaan maistelumenusta, jota voi halutessaan täydentää lisäannoksilla. Maistelumenusta on saatavilla myös vegaaniversio.

Grön on avoinna tiistaista lauantaihin illallisaikaan 17–24.

Grön
Albertinkatu 36

8. Baskeri & Basso Bistro, Eira

Baskeri & Basso Bistro tarjoaa mainiot puitteet rentoon illanviettoon pienellä tai suuremmalla porukalla, sillä ravintolassa on erityisesti kiinnitetty huomiota tunnelmallisuuteen ja kodikkuuteen. Ravintolan inspiraationa ovat toimineet esimerkiksi ranskalaiset bistrot.

Baskeri & Basso Bistron yksinkertaisen herkullisissa annoksissa pääosassa ovat raikkaat raaka-aineet. Ravintolan listalta löytyy esimerkiksi pastaa, risottoa sekä liha- ja kalaruokia. Ruokaelämyksen täydentävät huolella valitut viinit.

Bistro on avoinna tiistaista perjantaihin 16–02.

Baskeri & Basso Bistro
Tehtaankatu 27–29

9. Ravintola Penélope, Kluuvi

Ravintola Penélope on Hans Välimäen ja Arto Rastaan ravintola, josta on haluttu luoda viihtyisä ja kodinomainen tunnelma. Ruoka on haluttu pitää melko yksinkertaisena, jotta tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa.

Penélopen ruokalistalla suurin osa annoksista on tapaksien tyylisiä ja ne on eroteltu listalla koon mukaan. Jokaisen ruokailijan on helppo tilata omat annokset tai pöytäseurueen ottaa jaettavaksi isompia annoksia. Pääruoaksi voi halutessaan vielä tilata pihvin lisukkeineen listan eri lihavaihtoehdoista.

Ravintola Penélopen ovet ovat auki tiistaista lauantaihin. Arkisin illallisaika alkaa klo 16.

Ravintola Penélope
Mikonkatu 9

10. Sandro, Kamppi

Pohjoisafrikkalaisia makuja tarjoileva Sandro on eksoottinen ruokakokemus, jonka herkulliset annokset vievät ruokamatkalle. Kokki Richard McCormickin perustama ravintolaketju toimii Helsingissä kolmessa toimipisteessä, minkä lisäksi Sandron ravintolat löytyvät myös Espoosta ja Tampereelta.

Kampin ravintolassa rento ilmapiiri ja ystävällinen palvelu hurmaavat kävijän. Palvelu on pääasiassa englanniksi ja myös sisustus henkii kansainvälistä tunnelmaa.

Sandron illallisella on monipuolinen à la carte -lista, josta löytyy esimerkiksi mezejä ja erilaisia liha- ja kasvisannoksia herkullisilla lisukkeilla.

Sandro
Urho Kekkosen katu 1

11. Sushibar + Wine, Kamppi

Herkullisesta sushi-illallisesta haaveilevan kannattaa suunnata Sushibar + Wine -ravintolaan. Sushiravintolalle tärkeitä teemoja ovat ympäristö ja kestävä kehitys, mikä näkyy niin ravintolan ruoassa kuin muussa tekemisessä.

Ravintolan listalla on kattava valikoima sashimeja, makeja ja nigirejä, joista voi koostaa haluamansa yhdistelmän. Valittavana on myös valmiita lajitelmia. Kaikki annokset valmistetaan paikan päällä tuoreista raaka-aineista.

Sushibar + Wine on avoinna maanantaista lauantaihin. Kampin lisäksi Sushibar + Wine -ravintolat löytyvät esimerkiksi Kalliosta ja kulttuuritehdas Korjaamon tiloista.

Sushibar + Wine
Fredrikinkatu 42

12. Friends & Brgrs, Kluuvi

Pietarsaarelaisen Friends & Brgrs -hampurilaisketjun Helsingin ravintola sijaitsee aivan keskustassa, Rautatientoria vastapäätä Mikonkadulla. Friends & Brgrs on pikaruokaravintola, mutta se haastaa perinteiset toimijat Fresh Casual -konseptillaan. Se takaa mukavan miljöön sekä tuoreista raaka-aineista, vasta tilauksesta valmistetut hampurilaiset.

Kuuden kaveruksen perustamalla hampurilaisketjulla on neljä toimipistettä Suomessa sekä ravintolat Hampurissa ja Kööpenhaminassa. Helsingin ravintola avattiin keväällä 2015.

Ruokalistalla on 12 erilaista hampurilaista, joiden joukossa on muun muassa Friends & Brgrsin klassikkoburgeri, lasten hampurilainen, vegaaniburgeri sekä kuukausittain vaihtuva kuukauden hampurilainen.

Friends & Brgrs
Mikonkatu 8

13. Kuja Bar and Bistro, Kallio

Lähellä Hakaniemen toria sijaitseva Kuja Bar and Bistro on rento bistrohenkinen ravintola, jossa ei ole pöytiintarjoilua. Ravintolan ruokalistalla on burgereita lisukkeineen, salaatteja sekä pizzamaisia flammkuchen-piirakoita.

Kuja Bar and Bistro on avoinna päivittäin. Ilta-aikaan ravintolassa on 21 vuoden ikäraja, mutta tätä nuoremmat ovat tervetulleita illalliselle vanhempiensa kanssa. Ravintolaan voi ottaa mukaan myös koiran.

Kuja Bar and Bistro
Hakaniemenkatu 7

14. Taquería El Rey, Ullanlinna

Helsingissä voi tehdä matkan meksikolaiseen makumaailmaan Taquería El Rey -ravintolassa. Ravintolan ruokalista koostuu pääasiassa tacoista eri täytevaihtoehdoilla lukuun ottamatta muutamia alku- ja jälkiruokia. Jos haluaa tutustua ravintolan tarjoilemiin herkkuihin laajemmin, kannattaa valita maistelumenu.

Tacojen kylkeen voi Taquería El Reyssä tilata cocktaileja tai lasin viiniä. Ravintolan juomalistan erikoisuus on michelada, joka on limellä, chilillä ja katkaravuilla täydennetty olut.

Taquería El Rey on avoinna herkuttelijoille tiistaista lauantaihin 17–23.

Taquería El Rey
Vuorimiehenkatu 18

15. Ravintola KuuKuu, Etu-Töölö

Ravintola KuuKuu on viihtyisä kortteliravintola, joka tarjoilee kotimaisen keittiön herkkuja. Ravintolan ruoka on yhdistelmä perinteisiä makuja ja uusia valmistustekniikoita.

KuuKuun ruokalistalta löytyy perinteisiä annoksia, kuten lohikeittoa, lihapullia ja poronkäristystä. Vaihtoehtona on myös kolmen ruokalajin menu, joita on listalla valittavana paria erilaista.

Ravintola palvelee asiakkaita viikon jokaisena päivänä.

Ravintola KuuKuu
Museokatu 17

>> Lue lisää vinkkejä Helsinkiin Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Krista Ahonen ja Inka Khanji
Kuvat: Shutterstock ja Instagram

Lue kommentit (2) Jätä kommentti

  1. Vahva suositus, Green Hippo Cafe – terveellistä, maukasta ruokaa. 100% hintansa arvoinen.


  2. Purpuria lukuunottamatta hyvä lista joskin uudemmat ravintolat puuttuu kokonaan.

    Jos Georgialaista haluaa niin Georgian House Sörnäisissä on se minne kannattaa mennä. Safka autenttista Georgialaista ja jopa parempaa kuin Georgiassa. Rioni Espoon Haukilahdessa on toinen vaihtoehto.

    Purpur myöntää itsekin että tekevät ”Georgialaista suomalaiseen makuun” kun ihmeteltiin todella heikkoa laatua autenttisuufen suhteen. Ruoka itsessään oli ihan ok.


  3. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.