Kuva: Wild Immersion
Wild Immersion -luonnonpuisto

Joko kuulit tästä Helsingin uudesta elämyksestä? Virtuaalinen luonnonpuisto vie keskelle trooppista sademetsää

Helsingissä voi tutustua villieläinten maailmaan VR-lasien avulla.

Seuraa villieläinten elämää lähietäisyydeltä

Perinteisten eläintarhojen herättäessä kysymyksiä eläinten oloista syntyy uudenlaisia tapoja tutustua villieläinten maailmaan. Helsingissä voi nyt vierailla virtuaalisessa luonnonpuistossa, jossa on mahdollisuus kohdata luonto ja villieläimet aivan läheltä VR-lasien avulla.

Virtuaalinen luonnonpuisto on avattu 16. maaliskuuta 2019 Helsingin keskustassa sijaitsevaan Hotel Haveniin, ja se on toteutettu yhteistyössä kansainvälisen Wild Immersion -säätiön kanssa. Kävijät voivat esimerkiksi hypätä sademetsään, lentävän lintuparven keskelle tai vaikkapa arktiselle taigalle. Hankkeen videoita on kuvattu kahden vuoden ajan ympäri maailmaa. Elämykset kestävät 8–13 minuuttia.

Virtuaalisia luonnonpuistoja on avattu hankkeen ensimmäisen vuoden aikana ympäri maailmaa. Niitä löytyy esimerkiksi Pariisista, Zürichista, Buenos Airesista, Montrealista, Amsterdamista ja Los Angelesista. Virtuaalisten luonnonpuistojen lisäksi Wild Immersion -säätiö perustaa myös kaksi todellista luonnonpuistoa Tansaniaan ja Kambodžaan.

Wild Immersion virtuaalisten luonnonpuistojen avulla rahoitetaan myös oikeiden luonnonpuistojen perustamista. Suomen toiminta kohdistetaan arktisen luonnonpuiston perustamiseen Arctic Fox Fund -ohjelman avulla.

Lähde ja kuva: Wild Immersion

Päivitetty: 19.3.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia