Suomen suurin matkablogiyhteisö

Let’s mennään!

Moi,

olemme viimeisen vuoden liikuntaneuvojaopiskelijat, Aino ja Tuuli, Lapin urheiluopistolta. Saimme mahdollisuuden suorittaa työharjoittelujakson Thaimaassa. Tasan viikko sitten saimme herätä huikeaan tekstariin, jossa oli vihdoin tieto matkamme varmistumisesta. Siitä alkoi pikavalmistelut ja matkalle ennätettiin hyvin. Nyt tyytyväisinä Bangkokissa. Matka jatkuu huomenna kohti Chon Buria, jossa suoritamme työharjoittelun Fitness Domella, paikallisella kuntosalilla. Lisäksi pääsemme tutustumaan Buraphan yliopistoon. Annamme työharjoittelujaksolla näytön aikuisten liikunnanojaamisesta.

Pidämme matkan ajan blogia, jossa kerromme kuulumisia työharjoittelusta ja arjestamme Thaimaassa. ThaiGo-hankkeella on aiemmin ollut muiden alojen opiskelijoita Thaimaassa, mutta me olemme ensimmäiset liikunta-alan vaihto-opiskelijat Chon Burissa. Blogin tarkoituksena on kertoa mahdollisille uusille liikunta-alan vaihto-opiskelijoille työharjoittelusta ja käytännön asioista.

Pääosin kerromme kuulumisia videoiden ja kuvien välityksellä.

Tarkoitus oli laittaa videopätkää suoraan blogiin, mutta kun kaksi tekniikan ihmelasta lyö viisaat päät yhteen niin ei hyvä tule! Alla linkki youtubeen, mistä löytyy meidän lähtöfiiliksiä 🙂

Lähtöfiiliksiä Helsinki-Vantaalta

 

 

Hyvillä fiiliksillä matkaan

 

Lämpötilaero aivan kiva 🙂

 

Lentokoneen aamupala, veikkaan et Thailandin ruuat maistuu vähän paremmin, huomista aamupalaa odotellessa.. 😀

Ensimmäisen yön hotellilta kivat näkymät

 

Pitkän matkustamisen ja vajaan kahden vuorokauden valvomisen jälkeen nyt unta palloon. Ollaan kuulolla!

– Aino ja Tuuli

Next Post

No Comments

Leave a Reply