Bye Bye Sonja

Viime lauantaina vietettiin mun läksiäisiä Espoossa. Sinne olin kutsunut mun kaikki kaverit, sekä dj:tä kaveripiiristä soittamaan hyvää musaa. Juhlat järjestettiin Disney pukuteemalla, mikä osottautui ihan menestykseksi. Kaverit oli panostaneet pukuihinsa niin paljon, että naurua ja iloa kyllä riitti. Juhlissa oli musiikin lisäksi ohjelmana mun puhe(mikä meni iha pillittämiseks), beerbongii(mitä mun pitäs kuulemma reenaa hostelli elämää varten), sekä saunaa ja paljuiluu. Illan musiikista vastasi Deloop (deephouse), Efialtes&Finnishing Dutch (classic Hardstyle), Waily (Hardcore), MWA (uptempo/Frenchcore).

Pahoittelut kuvan laadusta, mutta ainoa kuva koko porukasta.

Mulle nää juhlat oli aivan älyttömän tärkeet. Näin mun tosi monia ystäviä viimestä kertaa ennen mun aussivuotta, joten haikeita haleja ja muutamia kyyneleitäki tuli vuodatettuu. Olin iha ällikällä lyöty kuinka paljon sinne tuli porukkaa, et onks mulla oikeesti näin paljon ystävii. Päällimmäisenä jäi mieleen, ku mun hyvä ystävä Amsterdamista yllätti yhtäkkiä saapumalla paikalle.

Vaikka mulla on elämässä tuntunut viimeisien vuosien aikana, että en kuulu tänne ja mulla on kaipaus nähdä maailmaa, niin viime viikonloppuna tajusin, kun näin kaikki mun ystävät yhtä aikaa mun silmien edessä kattoen ku mää pillitän ja yritän pitää puhetta. Ne huutaa, että ”me rakastetaan sua Sonja”.  Kyllähän mä sen olen tiennyt, mutta silloin tajusin, että kyllä mää kuulun tänne. Mun koti on aina Suomi ja mä kuulun aina tänne. Mä kuulun myös maailmalle ja katsomaan ja seikkailemaan sinne, mutta myös tänne. Tänne mä tuun aina palaamaan mun rakkaiden ja rakkaan kotimaan luo.

 

 

Tulevat viikonloput mulla tuleekin vietettyä läheisimpien kans laatuaikaa viettäen. Paljon hauskaa tekemistä suunniteltu, mutta en voi ihan kaikkea jakaa tähän. Tänään alkaa mun ja mun parhaanystävän viimeinen viikonloppu yhdessä. OON IHA LIIAN INNOSSAAN! 

Enää muutama pikkujuttu hoitamatta Australiaa varten esim. CV:n hiominen ja rinkan pakkaus, sitten sitä oltaisiinki lähtökuopissa. Ens kerran postaankin sit tuolta alapuolelta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *