Thulusdhoo, Malediivit 2018

Thulusdhoon piti olla meidän viimeinen kohde Malediiveilla. Menimme sinne kuitenkin Ukulhaksen jälkeen, kun olimme kovan merenkäynnin vuoksi missanneet botskin Dhigurahille. Päivä pyörittiin Malessa ja mietittiin, että mitä hittoa me nyt tehdään. Ei sattunut oikeen mihinkään suuntaan menevän sopivia julkisia lauttoja ja julkisia pikavenekyytejäkään ei löydetty sopiviin paikkoihin. Useiden satojen yksityiskyytejä kuitenkin olisi ollut tietenkin tarjolla 😀 Illan jo alkamassa hämärtämään yksi tyyppi sai meille myytyä yksityisen pikavenekyydin Thulusdhoohon hintaan 100USD (n.89e). Todettiin, että tämä oli hotellin vene, joka todennäköisesti oli tuonut hotellin porukkaa lentokentälle ja oli tyhjänä ajamassa takaisin. Ottivat sitten meidät kyytiin vähän huokeammin kuin normaalisti yksityiskyydit maksavat.

Varattiin venekyydin aikana hotelli kolmeksi yöksi, Season Paradise (78e/yö). Tykättiin hotellista todella paljon. Aamupala oli aivan fantastinen ja arvatkaa mitä, siellä oli tarjolla gluteenitonta leipää! En ole vielä kertaakaan törmännyt meidän reissuilla missään gluteenittomiin leipiin. Maistuipa kerrassaan hyvältä 😀

Hotellilla oli katolla uima-allas. Varjoja siellä ei ollut lainkaan mutta muuten erittäin kiva ja viihtyisä sekin.

Rannat eivät olleet ihan niin siistit kuin Ukulhaksella. Ukulhaksella rantoja selvästi siivottiin päivittäin, kun taas Thulusdhoolla ei.

Thulusdhoolla me ei oikeastaan tehty mitään erikoista. Nautittiin lämmöstä ja rauhoituttiin. Rauhoittuminen on meille välillä vähän vaikeaa, kun kokoajan pitäisi olla menossa ja näkemässä. Vuokrattiin hotellilta räpylät ja snorklailtiin. Jantsu oli törmännyt kahteen vähän isompaan haihin, kuin mitä oltiin aikaisemmin nähty. Jännitys vai kalavale, kun goproolla näitä haita ei kuitenkaan nähty 😉 Tietenkin myös kierrettiin saarta, mutta Malediiveillä nämä saaret tuppaavat olemaan (ainakin ne, millä me käytiin) sen verran pieniä, ettei tainnut edes kahta tuntia mennä kiertämiseen. Pakollinen paikka rentoutua 😀 Surffaaminen olisi ollut tällä saarella mahdollista, käveltiin useammankin paikan ohi, joissa oli opetusta sekä surffilautoja vuokrattavana.

Ja kyllähän näitä maisemia passaa videoltakin katsella:

Ensimmäistä kertaa käytettiin julkisia lauttoja, kun lähdimme Thulusdhoolta. Liput (Thulusdhoo-Male) meille hommasi hotellin työntekijä ja hintaa näille tuli 3,8e kahdelta hengeltä. Ei mitään valittamista (y) Malessa meidän piti siirtyä taksilla toiselle lauttaterminaalille ja sieltä sitten toisella lautalla Maafushille.

– Marjo

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply