Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sri Lanka, Negombo 2018

Olimme Negombossa kaksi viimeistä yötä ennen kuin matka jatku Malediiveille. Tulimme Pinnawalasta osan matkasta junalla ja osan matkasta bussilla. Täytyy vielä todeta, että Sri Lankassa pääsee todella halvalla liikkumaan paikasta toiseen, mikäli haluaa käyttää busseja ja junia! Aikaa tietenkin vaatii enemmän näillä liikkuminen.

 Kävimme muutamasta paikasta kyselemässä huonetta ja päädyimme sitten kuitenkin siihen ensimmäiseen. Siisti huone ilmastoinnilla 3300rp eli noin 21e/yö. Hintaan sisältyi myöskin aamupala.

Negombosta ei oikein jäänyt mitään kerrottavaa. Ranta ei ollut kummoinen, Unawatuna, Mirissa, Weligama ja Tangalle olivat kaikki rannat paljon parempia meidän mielestä kuin Negombon ranta. Toki ranta oli todella pitkä ja taisi olla ensimmäinen ranta, mitä me ei kävelty päästä päähän. Negombon ranta oli tällä reissulla ainoa, jossa sai jatkuvasti hokea ”no thanks” eri myyjille (ja välillä myös samoille). Oli siis vähän tuhlausta olla tässä paikassa kaksi yötä. Meille olisi riittänyt varsin hyvin, kun edellisenä iltana olisi tullut lähemmäksi lentokenttää, kun lento lähti hyvin aikaisin aamulla.

Meni myöskin hieman säätämiseksi rahan nostamiset, kun ei mistään meinattu saada rahaa.. Onneksi oli tarpeeksi monta korttia mukana, että saatiin edes jotain nostettua ja vaihdettua ennen Malediiveille matkaamista, koska emme saaneet siellä nostettua rahaa lainkaan.

– Marjo

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply